Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτο επίκεντρο η τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Ν.Κορέας
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Στο επίκεντρο η τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Ν.Κορέας

Με την πρόεδρο της Μικτής Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό της Ν. Κορέας, κυρία Cho Βαe Sook, συναντήθηκε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, προκειμένου…

Με την πρόεδρο της Μικτής Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό της Ν. Κορέας, Cho Βαe Sook, συναντήθηκε χτες η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κα Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, προκειμένου<…>να συζητήσουν θέματα συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας που είχε υπογραφεί από τις 4 Σεπτεμβρίου μεταξύ της κυρίας Πετραλιά και του τότε υπουργού Εξωτερικών και Εμπορίου της Ν. Κορέας Ban Ki Moon, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η δημιουργία μικτής επιτροπής από παράγοντες των δύο χωρών, το θέμα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης, η μεταφορά τεχνογνωσίας και η συνεργασία σε θέματα τουριστικής εκπαίδευσης. Η Cho Bae Sook εξέφρασε το ενδιαφέρον της να ενημερωθεί για τα προγράμματα προβολής του ελληνικού τουρισμού σε όλο τον κόσμο και τόνισε το ενδιαφέρον των συμπατριωτών της να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι η συμφωνία για την συνεργασία στον τουρισμό μεταξύ των δύο χωρών περιλαμβάνει την ανάπτυξη μιας σειράς πρωτοβουλιών όπως είναι η διευκόλυνση της τουριστικής κίνησης, η αμοιβαία τουριστική προβολή μέσω της ανταλλαγής τουριστικών πληροφοριών και διαφημιστικού υλικού, καθώς και η διευκόλυνση των Ελλήνων και Κορεατών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον τουριστικό τομέα.

Παράλληλα, προβλέπεται η ανταλλαγή πληροφοριών και εντύπων στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης προσωπικού που απασχολείται στον τουριστικό κλάδο και η προώθηση συνεργασίας μεταξύ των ταξιδιωτικών γραφείων με σκοπό την αύξηση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών, την προσέλκυση τουριστών και την προώθηση ταξιδιών από τρίτες χώρες.

Την κα Cho Bae Sook συνόδευαν ο πρέσβης της Ν. Κορέας στην Ελλάδα, δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ο αναπληρωτής διευθυντής του υπουργείου Τουρισμού και Πολιτισμού της Ν. Κορέας Shin Yong Chic, ο διευθυντής των Τουριστικών Γραφείων της Ν. Κορέας Kim Dae-Ho και τα μέλη της Μικτής Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον τουρισμό και τον πολιτισμό, της Ν. Κορέας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024