Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυμμετοχή του ΚΟΤ στην έκθεση Grecka Panorama I Cypr, στην Πολωνία
Εκθέσεις

Συμμετοχή του ΚΟΤ στην έκθεση Grecka Panorama I Cypr, στην Πολωνία

Η έκθεση 'Grecka Panorama I Cypr' είναι η πρώτη που θα διοργανωθεί στην Πολωνία, αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση του τουριστικού κλάδου, προορισμών και υπηρεσιών για την προσέλκυση και αύξηση Πολωνών επισκεπτών.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) επιβεβαίωσε τη συνεργασία του για την έκθεση Grecka Panorama i Cypr 2015 στη Βαρσοβία που θα πραγματοποιηθεί στις 11- 13 Δεκεμβρίου 2015. Το περίπτερο του ΚΟΤ θα  πλαισιώνουν οι δύο ΕΤΑΠ, οι οποίες και εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ΕΤΑΠ Αμμοχώστου και ΕΤΑΠ Πάφου.

Η έκθεση Grecka Panorama I Cypr είναι η πρώτη που θα διοργανωθεί στην Πολωνία, αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο. Στόχος της διοργάνωσης είναι η προώθηση του τουριστικού κλάδου, προορισμών και υπηρεσιών για την προσέλκυση και αύξηση Πολωνών επισκεπτών.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, του ΗΑΤΤΑ και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”, και υποστηρίζεται με περίπτερα από τους μεγαλύτερους Tour Operators που φέρνουν τουρισμό στις δύο χώρες, όπως Grecos, Rainbow Tours, TUI, Neckermann, Itaka και Mouzenidis Travel.

Η διοργάνωση της Πολωνίας ακολουθεί το ίδιο επιτυχημένο μοντέλο της Σουηδικής έκθεσης Grekland Panorama Med Cypern η οποία για το 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Φεβρουαρίου 2016 στο Ericsson Globe Stockholm. Διοργανωτής η εταιρεία North Events.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024