Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμμετοχή του Tiger Woods στο Turkish Airlines Open 2013
Αεροπορικές εταιρείες

Συμμετοχή του Tiger Woods στο Turkish Airlines Open 2013

O Tiger Woods και οι καλύτεροι παίκτες γκoλφ του κόσμου ανταγωνίστηκαν στο νεότερο -και συναρπαστικό- τουρνουά της Ευρώπης 'Turkish Airlines Open 2013'.

Το ευρωπαϊκό τουρνουά “Turkish Airlines Open 2013” είναι η νέα  διοργάνωση των 7 εκατ. δολ. που διεξήχθη 7-10 Νοεμβρίου στην Antalya της Τουρκίας. Αποτέλεσε μέρος της εναρκτήριας Final Series in The Race to Dubai και συμμετείχε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης o Tiger Woods. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα πριν από το DP World Championship στο Montgomerie Maxx Royal course στο Belek, Antalya.  

Ο Tiger Woods, 14 φορές πρωταθλητής, έχοντας επίσης παίξει και στο περυσινό Τurkish Airlines World Golf Final θα λάβει μέρος στο 78-man field. Eίναι το “αστέρι” του Turkish Airlines Open,το οποίο παρουσιάστηκε από το Υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας. Η διαδικασία ξεκίνησε με μια εμφάνιση από τη γέφυρα του Βοσπόρου στην Istanbul πριν από τη μετάβαση του στο Belek για το πρώτο ευρωπαϊκό τουρνουά που πραγματοποιήτε στη χώρα.

Ο Woods, τo Νο1 στον κόσμο, έφτασε με ελικόπτερο για μια ιστορική φωτογράφηση στην Κωνσταντινούπολη και θα είναι ο πρώτος παίκτης του γκολφ που θα χτυπήσει τις μπάλες από την Ανατολή στη Δύση στην γραφική γέφυρα του Βοσπόρου που συνδέει δύο ηπείρους.

Ο Woods, ο οποίος είχε ήδη τέσσερις νίκες αυτή τη σεζόν στο PGA Τουρνουά των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατου Players Championship είπε: “Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην πρώτη επίσκεψή μου στην Τουρκία. Η Turkish Airlines, η Τουρκική Ομοσπονδία Γκολφ και οι οπαδοί που ήρθαν να παρακολουθήσουνέκαναν πραγματικά την εκδήλωση μοναδική και ανυπομονώ να ξαναπαίξω εκεί”.

Ο Faruk Cizmecioglu, γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της Τurkish Airlines, δήλωσε: “Θα είναι μια υπέροχη εβδομάδα για την Τουρκία και το λαό της, η οποία θα  ανακοινώσει στον κόσμο την επιθυμία και την αποφασιστικότητα να βελτιώσουμε την ήδη υψηλή μας θέση μεταξύ των καλύτερων προορισμών του κόσμου για γκολφ και τουρισμό. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τόσους πολλούς διακεκριμένους παίκτες του γκολφ στη χώρα μας στην ίδια χρονική περίοδο και βρισκόμαστε στην εξίσου ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε εδώ τόσο την πρώτη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού  Τουρνουά όσο και το ερασιτεχνικό Grand Final που αντοπροσωπεύει το πραματκά παγκόσμιο δίκτυο που διαθέτει η Turkish Airlines”.

Η Turkish Airlines δε θα έχει επιρροή μόνο στο επαγγελματικό γκολφ το 2013, καθώς η εταιρεία είναι επίσης χορηγός τίτλου σε μια νέα ερασιτεχνική εκδήλωση Turkish Airlines World  Golf Cup Grand Final, η οποία εκτείνεται σε 12 πόλεις ανά τον κόσμο αυτήν τη χρονιά, με προοπτική να επεκταθεί σε 24 το 2014.

Σε μια εβδομάδα, καθώς οι καλύτερoι παίκτες γκολφ στον κόσμο θα ξεκινούν τον προτελαυταίο αγώνα “Race to Dubai” της σεζόν, 48 ερασιτέχνες από ολόκληρο των κόσμο θα είναι επίσης στην Αntalya, λαμβάνοντας μέρος στο Turkish Airlines World Cup Grand Final. 48 ερασιτέχνες από τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο και το Ντουμπάι, τη Σιγκαπούρη, το Τόκιο, τη Σεούλ, το Πεκίνο, τη Μόσχα, το Μιλάνο, τη Φρανκφούρτη, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Δελχί θα λάβουν μέρος ανά ζεύγη σε διαγωνισμό καλύτερου χτυπήματος για την έναρξη του Turkish Airlines World Golf Cup Grand Final.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024