Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμβουλές για ταξίδια στη Νέα Υόρκη

Συμβουλές για ταξίδια στη Νέα Υόρκη

Τα πληρώματα της Delta Air Lines ταξιδεύουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζουν τα διασημότερα εστιατόρια, τα πιο συναρπαστικά μνημεία και τα καταστήματα όπου θα βρουν τις καλύτερες προσφορές. Οι […]

Τα πληρώματα της Delta Air Lines ταξιδεύουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο. Γνωρίζουν τα διασημότερα εστιατόρια, τα πιο συναρπαστικά μνημεία και τα καταστήματα όπου θα βρουν τις καλύτερες προσφορές. Οι χειμερινές εκπτώσεις<...>μόλις άρχισαν και στις ΗΠΑ. Το πλήρωμα της Delta προτείνει τα καλύτερα καταστήματα, γκαλερί και κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Νέας Υόρκης, από τα οποία πρέπει να περάσει κάθε επισκέπτης της πόλης.

CENTURY 21: Το Century 21 είναι ένα από τα “καλύτερα κρυμμένα μυστικά” της Νέας Υόρκης, ένα μεγάλο, εκπτωτικό εμπορικό κέντρο. Όπως συμβαίνει σε όλα τα παρεμφερή καταστήματα προσφορών, θα πρέπει κανείς να ψάξει καλά για να ανακαλύψει τις καλύτερες ευκαιρίες. (Οδός Cortlandt, 22, Νέα Υόρκη, NY 10007).

FINE & KLEIN: Το κατάστημα Fine & Klein έχει τις καλύτερες τιμές, αλλά και την πλουσιότερη συλλογή γυναικείων τσαντών χειρός, που φέρουν την υπογραφή επώνυμων σχεδιαστών (εκπτώσεις μέχρι 30%). Σημείωση για την περιοχή Lower East Side: Πολλά καταστήματα της περιοχής πωλούν εσώρουχα, κάλτσες και κλινοσκεπάσματα, με έκπτωση τουλάχιστον 20%. Τα μαγαζιά είναι κλειστά το Σάββατο και ανοίγουν την Κυριακή. Ωστόσο, για τους τουρίστες της πόλης που δεν γνωρίζουν τις προσφορές, κάθε Κυριακή και ανά μια ώρα προσφέρονται δωρεάν ξεναγήσεις, οι οποίες αναχωρούν στις 11 το πρωί από το Katz`s Delicatessen (στη συνδρομή των οδών Ludlow και East Houston). (Οδός Orchard, αρ. 119).

LOEHMANN`S: Το Loehmann`s, στις συνοικίες Κουίνς (Queens), Μπρονξ (Bronx), Μανχάταν (Manhattan) και τα κοντινά περίχωρα, είναι η ‘μαμά’ των εκπτωτικών καταστημάτων. Στο “πίσω δωμάτιο”, αγγλιστί “Back Room,” βρίσκονται εμπορεύματα επώνυμων σχεδιαστών σε μεγάλες προσφορές. Στην αλυσίδα καταστημάτων πωλούνται γυναικεία ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, παλτά και τσάντες χειρός. (Συνδρομή 7ης Λεωφόρου Μανχάταν (Manhattan 7th Ave.) & 16ου Δρόμου (16th St.)).

Τα πολυκαταστήματα της Νέας Υόρκης με τις καλύτερες εκπτώσεις είναι:


  • Barney`s, Λεωφόρος Madison, αριθμός 660
  • Bloomingdale`s, Κεντρικό Κατάστημα : Τρίτη Λεωφόρος (3rd Avenue) και 59ος Δρόμος (59th Street)
  • SoHo: 504 Broadway

  • Lord & Taylor, στη συνδρομή της 5ης Λεωφόρου (5th Avenue) με τον 38ο δρόμο (38th St.)

  • Saks Fifth Avenue, στη συνδρομή της 5ης Λεωφόρου (5th Avenue) με τον 50ό δρόμο (50th St.)


Τα μουσεία ανοίγουν τις πύλες τους: pay-what-you-wish-hours

Η Νέα Υόρκη είναι από τους πλέον ενδεδειγμένους προορισμούς, καθώς στην πόλη βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου, που φιλοξενούν εκθέσεις ελίτ καλλιτεχνών, αλλά και κλασικές. Ακολουθούν ορισμένα μουσεία, στα οποία η επίσκεψη των τουριστών είναι επιβεβλημένη, και μάλιστα σε ώρες “pay-what-you-wish-hours”, όπως σημειώνουν τα πληρώματα της Delta Air Lines.


  • Bronx Zoo – Όλη την ημέρα, Τετάρτες (συνήθως $14)

  • Museum of Arts & Design – Πέμπτες, 18.00 – 20.00 (συνήθως $9)

  • Guggenheim – Παρασκευές, από 17.45 έως 19.45 (συνήθως $18)

  • Whitney Museum of American Art – Παρασκευές, 18.00 – 21.00 (συνήθως $15)

  • International Center of Photography – Παρασκευές, 17.00- 20.00 (συνήθως $12)

  • The Noguchi Museum – Πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα (συνήθως $10)

  • Frick Collection – Παρασκευές, 11.00- 13.00


Προσφορές Αγίου Βαλεντίνου: Τα πιο ρομαντικά πακέτα διαμονής σε ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης

Με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να βρίσκεται προ των πυλών, τα ξενοδοχεία προσπαθούν να προσελκύσουν τα ερωτευμένα ζευγάρια με σαμπάνια, σοκολάτες και φράουλες, σε ένα ρομαντικό ραντεβού στη Νέα Υόρκη. Μόνο ορισμένα από αυτά είναι πιο γενναιόδωρα, προσφέροντας μικρά δωράκια, όπως εισιτήρια για το Μουσείο Σεξ (Museum of Sex), μασάζ, σετ προσωπικής χρήσης ή ένα ρομαντικό δείπνο με καλό κρασί (“Romance Sommelier”).
Ορισμένα ισχύουν μόνο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ άλλα ισχύουν για αρκετούς μήνες ή και για όλο το χρόνο. Σχεδόν όλα σας αφήνουν να μεριμνήσετε εσείς για τις κρατήσεις για το δείπνο της ξεχωριστής βραδιάς του Αγίου Βαλεντίνου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024