Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυμβουλές για την υποδοχή και εξυπηρέτηση τουριστών από το VisitBritain

Συμβουλές για την υποδοχή και εξυπηρέτηση τουριστών από το VisitBritain

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, το VisitBritain εξέδωσε οδηγία με συμβουλές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών που βασίζονται στις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ των διαφόρων εθνοτήτων. Οι βασικότερες από […]

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, το VisitBritain εξέδωσε οδηγία με συμβουλές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών<...> που βασίζονται στις πολιτιστικές διαφορές μεταξύ των διαφόρων εθνοτήτων.

Οι βασικότερες από αυτές είναι οι ακόλουθες:

Ένα χαμογελαστό Ιαπωνικό πρόσωπο δεν είναι απαραίτητα χαρούμενο, οι Γιαπωνέζοι τείνουν να χαμογελούν όταν είναι εκνευρισμένοι, πειραγμένοι, λυπημένοι, και απογοητευμένοι.

Μη νιώσετε προσβεβλημμένοι από το χιούμορ ενός Αργεντινού που μπορεί να επιτεθεί ελαφρά στο ντύσιμο ή το βάρος σας.

Αποφύγετε να κλείνετε το μάτι ή μη δείχνετε με το δάκτυλο κάποιον από το Χονγκ Κονγκ, γιατί συχνά θεωρούνται αγενής κινήσεις. Το να δείχνεις με το δεικτικό δάκτυλο είναι κίνηση που απευθείνεται σε ζώα.

Μη πανικοβληθείτε αν κάποιος από τη Νότιο Αφρική σας πει ότι βοηθήθηκε απο ρομπότ, εννοούν τα φανάρια.

Αποφύγετε να πείτε ευχαριστώ σε ένα Κινέζικο κομπλιμέντο, αντίθετα ευγενικά αρνηθείτε να το δεχθείτε για να δείξετε ταπεινότητα.

Η Μεγ. Βρετανία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 14η θέση μεταξύ 50 χωρών ως προς την ποιότητα του καλωσορίσματος που πιστεύουν ότι θα βρουν οι τουρίστες όταν επισκέπτονται μία χώρα. Σε καλύτερη θέση βρίσκονται η Ιταλία, η Ισπανία, ακόμα και ο Καναδάς.

Ο CEO του VisitBritain κ. Sandie Dawe δήλωσε ότι «οι ξένοι τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας ξοδεύουν περισσότερα από 1 δισ. λίρες το χρόνο συμβάλλοντας στην οικονομία μας και δίνοντας δουλειά από άκρη σε άκρη στη χώρα μας. Έτσι είναι απολύτως απαραίτητο να τους δίνουμε ένα θερμό καλωσόρισμα.»

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024