Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνάντηση του υπουργού Τουρισμού με τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού με τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας συζητήθηκε η πιθανότητα της αεροπορικής σύνδεσης του Ντουμπάι με τη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε χθες στο Υπουργείο Τουρισμού με τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sulaiman Hamed Salem Almazroui. Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκαν οι άριστες διμερείς σχέσεις και η κοινή βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στον τουριστικό τομέα.

Ο πρέσβης των ΗΑΕ εξήρε τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού και τη διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον της χώρας του για επενδύσεις και στον τουρισμό. Ο υπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τον πρέσβη και επισήμανε ότι η ελληνική Κυβέρνηση έχει εντείνει τις προσπάθειές της για τη δημιουργία ευνοϊκού επενδυτικού κλίματος.

Ο κ. Κικίλιας τόνισε την επιτυχία της αεροπορικής σύνδεσης Ντουμπάι – Αθήνα – Νέα Υόρκη της Emirates, η οποία λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο, ενώ στο πλαίσιο της τουριστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας, συζητήθηκε και η πιθανότητα της αεροπορικής σύνδεσης του Ντουμπάι με τη Θεσσαλονίκη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024