Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣυνεχίζει το ταξίδι γεύσεων του Hilton Αθηνών

Συνεχίζει το ταξίδι γεύσεων του Hilton Αθηνών

Μετά από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ταξίδι στις γευστικές απολαύσεις της Βραζιλίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ρωσίας και της Αιγύπτου, το 180 Days Food & Culture Festival του Hilton Αθηνών […]

Μετά από ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ταξίδι στις γευστικές απολαύσεις της Βραζιλίας, της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, της Ρωσίας και της Αιγύπτου, το 180 Days Food & Culture Festival του Hilton Αθηνών επιστρέφει στην Ευρώπη. Τελικός προορισμός<...>η μαγευτική Ιταλία, που θα «πρωταγωνιστήσει» στο εστιατόριο Βυζαντινό, από τις 9 έως τις 17 Μαρτίου 2007.

Η μουσική από τη δεκαετία του ‘50 και αποσπάσματα από δημοφιλείς όπερες θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε γνώριμα και αγαπημένα μέρη. Λαχταριστά ιταλικά πιάτα με παραδοσιακή pasta θα αποκαλύψουν έναν πραγματικό θησαυρό για τους λάτρεις των ιταλικών σπεσιαλιτέ, ενώ γευστικά αφρώδη ιταλικά κρασιά θα συνοδεύουν με απόλυτη αρμονία την ιταλική γαστρονομία. Για το τέλος, gelato και semifredo θα αφήσουν σε όλους τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Παράλληλα, στο Hilton Αθηνών, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκθεση του διάσημου ιταλού καλλιτέχνη Silvio Monti με τίτλο «Today’s Portraits». Τα έργα θα εκτίθενται στο lobby του ξενοδοχείου έως το τέλος Μαρτίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022