Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα ξενοδοχεία Crowne Plaza διεισδύουν στη σερβική αγορά
Ξενοδοχία

Τα ξενοδοχεία Crowne Plaza διεισδύουν στη σερβική αγορά

Το νέο ξενοδοχείο Crowne Plaza Belgrade βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή της πρωτεύουσας της Σερβίας και απέχει οδικώς πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης και 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο 'Nikola Tesla'.

Τα ξενοδοχεία Crowne Plaza της InterContinental Hotels Group έκαναν το ντεμπούτο τους στο Βελιγράδι, με την έναρξη λειτουργίας του Crowne Plaza Belgrade.

Το νέο ξενοδοχείο λειτούργησε αρχικά ως InterContinental Belgrade το 1979. κατόπιν αγοράστηκε από την Delta Holding το 2008 και στη συνέχεια, μετά από μια νέα συμφωνία για τη διαχείριση, μετατράπηκε σε Crowne Plaza.

Διατηρώντας την αυθεντική του πρόσοψη, το εσωτερικό του ξενοδοχείου έχει επανασχεδιαστεί με μια απλή, κομψή σχεδίαση σε μεγάλο και φιλόξενο χώρο. Με 416 κλειδιά δωματίων, δύο εστιατόρια, ένα μπαρ στο λόμπι, αίθουσα εκθέσεων, πλήρες επιχειρηματικό κέντρο παροχής υπηρεσιών, 12 αίθουσες συνεδριάσεων και ένα κέντρο σπα και γυμναστήριο με μεγάλη πισίνα, το ξενοδοχείο βρίσκεται στην επιχειρηματική περιοχή της πρωτεύουσας της Σερβίας και απέχει οδικώς πέντε λεπτά από το κέντρο της πόλης και 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Nikola Tesla”.

“Αυτό το νέο και μοντέρνο ξενοδοχείο θα είναι το καμάρι του Βελιγραδίου και της Σερβίας και είναι πολύ καλά εξοπλισμένο για να υποδεχθεί επιχειρηματικές και συνεδριακές ταξιδιώτες στην πόλη”, σημείωσε ο γενικός διευθυντής του Crowne Plaza Belgrade, Zivorad Vasic.

Ο αντιπρόεδρος της IGH για την Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία και τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, Rolf Hubner σχολίασε: “Η παροχή ποιοτικών επιχειρηματικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με έναν καλό νυχτερινό ύπνο είναι η ουσία του ονόματος Crowne laza. Το όνομα αυτό αναγνωρίζεται ως μια αξιόπιστη μάρκα ξενοδοχείου για επιχειρηματίες, με συνέπεια τα τελευταία 30 χρόνια και σήμερα τα ξενοδοχεία Crowne Plaza εξακολουθούν να είναι διεθνώς συνυφασμένα με φιλόδοξους ταξιδιώτες-καριερίστες, μέσα στο συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των επιχειρήσεων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024