Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤελετή αποφοίτησης στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου
Τουριστική εκπαίδευση

Τελετή αποφοίτησης στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου

Το ΑΞΙΚ δέχεται τόσο Κύπριους όσο και αλλοδαπούς φοιτητές. Οι Κύπριοι υποψήφιοι διεκδικούν θέση για φοίτηση στο ΑΞΙΚ μέσα από το σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Ιουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία η Τελετή Αποφοίτησης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2013-2014, για τους σπουδαστές του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου (ΑΞΙΚ).

Την τελετή τίμησε με την παρουσία της η υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία και απένειμε τα Προεδρικά Βραβεία και Διπλώματα στους αποφοίτους. Ακόμη, παρέστη πλήθος τουριστικών και κοινωνικών εταίρων και στελεχών της ξενοδοχειακής, επισιτιστικής και ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας, καθώς και στελέχη του Δημοσίου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

Το ΑΞΙΚ είναι δημόσιο τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, το οποίο προσφέρει προγράμματα ξενοδοχειακών και επισιτιστικών σπουδών. Το ΑΞΙΚ λειτουργεί υπό την εποπτεία του κυπριακού Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του οποίου αποτελεί ξεχωριστό Τμήμα.

Το ΑΞΙΚ δέχεται τόσο Κύπριους όσο και αλλοδαπούς φοιτητές. Οι Κύπριοι υποψήφιοι διεκδικούν θέση για φοίτηση στο ΑΞΙΚ μέσα από το σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας. Ο ρόλος του Ινστιτούτου είναι ευρύτερος και σχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024