Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ της ΠΓΔΜ στο CNN

Τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ της ΠΓΔΜ στο CNN

Στην προβολή και ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της ΠΓΔΜ, των αρχαιολογικών μνημείων και της τοπικής αρχιτεκτονικής, στοχεύει η νέα συνεργασίατης ΠΓΔΜ με το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο θα […]

Στην προβολή και ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της ΠΓΔΜ, των αρχαιολογικών μνημείων και της τοπικής αρχιτεκτονικής, στοχεύει η νέα συνεργασία<...>της ΠΓΔΜ με το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο θα μεταδίδει τα διαφημιστικά της μηνύματα.

“Απώτερος στόχος της διαφημιστικής αυτής εκστρατείας είναι η βελτίωση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό και η ανάδειξη της προοπτικής από την απόκτηση του καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη στην Ε.Ε. χώρας”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ, κ. Σάσο Τσολάκοφσκι.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του CNN, κ. Ράνι Ράαντ, “η προβολή της ΠΓΔΜ στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο θα βοηθήσει τις προσπάθειες για την οικονομική ανάπτυξης της χώρας και για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων”.

Κυβερνητικοί κύκλοι στα Σκόπια σχολίαζαν ότι ανάλογη προβολή στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο είχαν πρόσφατα η Κροατία και το Μαυροβούνιο και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα θετικά.

Σημειώνεται ότι η διαφημιστική καμπάνια της ΠΓΔΜ στο CNN, το ύψος της οποίας ανέρχεται στα 300.000 ευρώ θα ξεκινήσει τον Απρίλιο και θα διαρκέσει τρεις μήνες, με την προβολή περίπου 250 διαφημιστικών σποτ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024