Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤην κατασκευή τουριστικών έργων στο Ομάν αναλαμβάνουν ελληνικές και τουρκικές εταιρίες

Την κατασκευή τουριστικών έργων στο Ομάν αναλαμβάνουν ελληνικές και τουρκικές εταιρίες

Συμβόλαιο συνεργασίας, ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων, με ελληνικές και τουρκικές εταιρίες για την κατασκευήσχεδίων τουριστικής ανάπτυξης στην χώρα υπέγραψαν πρόσφατα επενδυτές στο Ομάν. Ειδικότερα, η εταιρία ιδιωτικών επενδύσεων `Al Sawadi` Επένδυσης […]

Συμβόλαιο συνεργασίας, ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων, με ελληνικές και τουρκικές εταιρίες για την κατασκευή<...>σχεδίων τουριστικής ανάπτυξης στην χώρα υπέγραψαν πρόσφατα επενδυτές στο Ομάν.

Ειδικότερα, η εταιρία ιδιωτικών επενδύσεων `Al Sawadi` Επένδυσης και Τουρισμού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ελληνική εταιρία “Ακτωρ ΑΤΕ`, που ανήκει στην Τεχνοδομική, και την Τουρκική κατασκευαστική εταιρία `Enka Insaat`.

Το θέρετρο Blue City είναι ένα από τα μεγάλα έργα, που πρόκειται να κατασκευαστούν στην περιοχή για την προώθηση του τουρισμού, των υποδομών και των οικονομικών υπηρεσιών. Το έργο θα ολοκληρωθεί σε 15 χρόνια και θα κοστίσει 20 δισεκατομμύρια. Το θέρετρο θα βρίσκεται δίπλα στην πρωτεύουσα Μουσκάτ και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα φιλοξενεί 2 εκατ. τουρίστες το χρόνο.

Σημειώνεται ότι η πρώτη φάση του σχεδίου, η οποία περιλαμβάνει 4 ξενοδοχεία, 2 γήπεδα γκολφ και ένα εμπορικό κέντρο θα κατασκευαστεί από την `Ακτωρ και την Enka Insaat.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024