Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο 1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία το Φεβρουάριο του 2020
Εκθέσεις

Το 1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία το Φεβρουάριο του 2020

Η 1η επιχειρηματική αποστολή για τον ελληνικό τουρισμό στο Σύδνεϋ και την Μελβούρνη, και μεγάλη παρουσίαση στο 33ο Ελληνικό Φεστιβάλ Longsdate Street Festival, με πάνω από 150.000 επισκέπτες.

Η North Events ανακοινώνει το 1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία, για τις πόλεις του Σύδνεϋ και της Μελβούρνης στις 25 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου 2020.

Το Roadshow περιλαμβάνει B2B επαγγελματικές συναντήσεις για τον κλάδο του τουρισμού με συμμετέχοντες Έλληνες εκπροσώπους από ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς, και αντίστοιχα Αυστραλούς εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και TOs στο Σύδνευ και την Μελβούρνη. Αντίστοιχα για τις ημερομηνίες  29 Φεβρουαρίου και 1η Μαρτίου 2020 η ελληνική αποστολή θα συμμετέχει ως κεντρικός εκθέτης με περίπτερο στο 33ο μεγάλο ελληνικό φεστιβάλ, Lonsdale Street Greek Festival στην Μελβούρνη, όπου αναμένονται περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες. To ελληνικό φεστιβάλ παρουσιάζει με τον πιο ζωντανό τρόπο τον ελληνικό πολιτισμό και κουλτούρα, την γαστρονομία, και τις ομορφιές της χώρας μας, με σειρά πλούσιων εκδηλώσεων καλλιτεχνών και δρώμενων για το κοινό. Η απήχηση του Lonsdale Street Greek Festival ξεπέρασε φέτος τους 800.000 χρήστες στα social media και περί τους 400.000 θεατές σε online streaming κατά τις ημέρες του φεστιβάλ, καταγράφοντας συμμετοχές ακόμη και από την Ευρώπη και την Αμερική.

Η North Events, σε στρατηγική συνεργασία με το Greek Center for Contemporary Culture και την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτώριας, και με την πολύτιμη υποστήριξη του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αυστραλίας κ. Βασίλη Παπαστεργιάδη, δίνουν την δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τουριστικούς προορισμούς να συμμετέχουν και να προβάλλουν δυναμικά την Ελλάδα – τον πολιτισμό και τον τουρισμό της, σε μία εξαιρετικά σημαντική αγορά για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας.

Το 1ο Roadshow στην Αυστραλία υποστηρίζεται στρατηγικά από τη FedHATTA και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών – σε συνέχεια και της κοινής στρατηγικής τους στις ΗΠΑ για την περίοδο 2018-2021.

Αρωγός στις επιχειρηματικές συναντήσεις του Roadshow αποτελεί η AFTA – Australian Federation of Travel Agents, με το κύρος του σημαντικότερου φορέα στον κλάδο του τουρισμού της Αυστραλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024