Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο 41ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 26 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία
Συνέδρια

Το 41ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 26 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία

Το γενικό θέμα του συνεδρίου είναι: 'Value for Money, from a Slogan to Word of Mouth' ('Σχέση αξίας – τιμής, από απλά σύνθημα σε μετάδοση από στόμα σε στόμα').

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων διοργανώνει το 41ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνεδριό του, την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00).

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα, είναι: “Value for Money, from a Slogan  to Word of Mouth” (“Σχέση αξίας – τιμής, από απλά σύνθημα σε μετάδοση από στόμα σε στόμα”) και υποδιαιρείται στις ακόλουθες έξι παρουσιάσεις:
1. Προοπτικές και προκλήσεις της Αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου
2. Στρατηγική εναέριας προσβασιμότητας
3. Το όραμα της MELCO ανάγοντας τον κυπριακό τουρισμό σε νέες / αναβαθμισμένες διαστάσεις
4. Διασφαλίζοντας τις επιχειρήσεις μας με τη δημιουργία δικών μας υδάτινων πόρων
5. Προκλήσεις για ενεργειακή απόδοση
6. Το όραμα μας για τον κυπριακό τουρισμό και οι άμεσες προτεραιότητες

Κεντρικός εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού παρά τω Προέδρω, κ. Σ. Περδίος.

Ο Σύνδεσμος πληροφορεί και για τη συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου, ως εισηγητών, του St. Heapy, Chief Executive Officer, JET2/JET2 Holidays, του Cr. Ballantyne, Property President, City of Dreams Mediterranean & Cyprus Casinos, του E. Parnass, Director General, Green Energy Association of Israel, του κ. Ν. Κουγιάλη, τέως υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος, συμβούλου ΠΑΣΥΞΕ και της κας Μ. Κουρούπη, ανώτερης διευθύντριας Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Hermes Airports. Συντονιστής της συζήτησης / debate με τη συμμετοχή όλων των ιμιλητών θα είναι ο κ. Φ. Σώσειλος, συνέταιρος – επικεφαλής Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων της PwC Cyprus.

“Ενόψει των ευοίωνων προοπτικών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και της αυξανόμενης αβεβαιότητας που τον χαρακτηρίζει τόσο σε σχέση με το Brexit, όσο και σε σχέση με τη γύρω περιοχή μας, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία, μετά και από τις θεαματικές επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, τόσο οι διακεκριμένοι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων”, αναφέρει ο Σύνδεσμος. Το συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Το τελετουργικό μέρος του συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας, κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης, ενώ τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών θα τελέσουν ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας και ο υφυπουργός Τουρισμού παρά τω Προέδρω.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 27η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από παλαιότερο Ετήσιο Συνέδριο του ΠΑΣΕΞΕ.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/02/2023
08/02/2023
07/02/2023
06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023