Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Chongqing μεταξύ των τουριστικών προορισμών της Κίνας
Προορισμοί

Το Chongqing μεταξύ των τουριστικών προορισμών της Κίνας

Η παλιά πόλη Ciqikou στην περιοχή Shapingba είναι ανάμεσα στους τρεις επιλεγμένους προορισμούς στο Chongqing.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας ανακοίνωσε πρόσφατα την πρώτη έκθεση με τους τουριστικούς προορισμούς σε εθνικό επίπεδο, με συνολικά 55 προορισμούς σε εθνικό επίπεδο να βρίσκονται στη λίστα. Η παλιά πόλη Ciqikou στην περιοχή Shapingba είναι ανάμεσα στους τρεις επιλεγμένους προορισμούς στο Chongqing.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, από την αρχαιότητα, το Ciqikou ήταν γνωστό ως “μικρό Chongqing”, και κάποτε ήταν ένα ποτάμι λιμάνι και μια πόλη με μεγάλη αγορά που συγκέντρωνε επιχειρήσεις και εμπόριο παντού.

Κατά μήκος των δρόμων υπάρχουν καταστήματα για ρούχα, παντοπωλεία, τεϊοποτεία, καφετέριες, μπαρ και μια ποικιλία από εστιατόρια και σνακ.

Το Ciqikou χρησιμεύει ως σημαντικό σύμβολο του Chongqing λόγω της χαρακτηριστικής τοπογραφίας και της μακράς ιστορίας και πολιτισμού του.

Περπατώντας σε όλη τη διαδρομή κατά μήκος της πλατείας των κτιρίων της πίσω οδού Ciqikou, οι τουρίστες οδηγούνται σε έναν εμπορικό δρόμο με αντίκες για να βιώσουν έναν αργό ρυθμό ζωής.

Η προβλήτα Ciqikou υποδέχεται επίσης τουρίστες από όλη τη χώρα με μοναδική θέα στην όχθη του ποταμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024