Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού ξεκινά στην περιοχή Changbai της Κίνας
Χειμερινός τουρισμός

Το Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού ξεκινά στην περιοχή Changbai της Κίνας

Η γραφική περιοχή του όρους Changbai ένωσε τις δυνάμεις της με τις γύρω κομητείες και πόλεις για να αναπτύξουν πέντε νέες τουριστικές επιλογές για τους τουρίστες, προσφέροντας μάλιστα και έκπτωση 40% έως τις 30 Απριλίου 2022.

Το Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού 2021-2022 περιλαμβάνει περισσότερες από 40 δραστηριότητες σε πέντε ενότητες, όπως η τελετή έναρξης του φεστιβάλ, τα εγκαίνια ενός νέου σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας, ο τουρισμός στον πάγο και το χιόνι, η κουλτούρα στον πάγο και το χιόνι, και τα αθλήματα στον πάγο και το χιόνι. Εκτός από παραδοσιακές δραστηριότητες, όπως μαραθώνιος σε δάση χιονιού και οι αγώνες πάγου, νέες δραστηριότητες με θέμα τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και ο σιδηρόδρομος υψηλής ταχύτητας θα προστεθούν επίσης στη λίστα.

Όπως σημειώνει το silkroadgreek.gr, η γραφική περιοχή του όρους Changbai ένωσε τις δυνάμεις της με τις γύρω κομητείες και πόλεις για να αναπτύξουν πέντε νέες τουριστικές επιλογές για τους τουρίστες, προσφέροντας μάλιστα και έκπτωση 40% έως τις 30 Απριλίου 2022.

Η ορεινή αυτή περιοχή είναι μια εθνικά φημισμένη γραφική περιοχή, ένα φυσικό καταφύγιο σε κρατικό επίπεδο και ένα από τα 10 πιο διάσημα βουνά της Κίνας. Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της επαρχίας Jilin στα σύνορα της Κίνας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

Η Changbai Mountain Co., Ltd μια εισηγμένη εταιρεία αφιερωμένη στις τουριστικές υπηρεσίες στη γραφική αυτή περιοχή, παρέχει ενιαίες υπηρεσίες που κυμαίνονται από τον σχεδιασμό του τουρισμού, μέχρι και υπηρεσίες για κράτηση εισιτηρίων έως τη μεταφορά και τη διαμονή των επισκεπτών της περιοχής.

Στη φωτογραφία, τουρίστες σε snowmotor στο βουνό Changbai στην επαρχία Jilin, στη βορειοανατολική Κίνα (Xinhua/Luo Yuan).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024