Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού εγκαινιάζει την καμπάνια ‘Together in Travel’
Οργανισμοί

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών & Τουρισμού εγκαινιάζει την καμπάνια ‘Together in Travel’

Το World Travel & Tourism Council (WTTC) ξεκινά μια νέα εκστρατεία μάρκετινγκ, #TogetherInTravel, που στοχεύει στην ενθάρρυνση της παγκόσμιας κοινότητας ταξιδιών και τουρισμού και δείχνει πως ο τομέας είναι ένα ζωτικό μέρος της απόλαυσής μας για τη ζωή.

Το World Travel & Tourism Council (WTTC) ξεκινά μια νέα εκστρατεία μάρκετινγκ, με την ονομασία #TogetherInTravel, που στοχεύει στο να ενθαρρύνει την παγκόσμια τουριστική και ταξιδιωτική κοινότητα και να δείξει πως ο συγκεκριμένος τομέας είναι ένα ζωτικό μέρος της απόλαυσής μας για τη ζωή.

Η καμπάνια ενθαρρύνει ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να μοιραστούν το hashtag #TogetherInTravel μαζί με ένα βίντεο που ενώνει όλους με αλληλεγγύη την ίδια στιγμή.

Η εκστρατεία μάρκετινγκ περιλαμβάνει τρία βασικά στοιχεία: ένα οπτικό και συναισθηματικό βίντεο, ένα hashtag, το #TogetherInTravel, για την τόνωση της συνομιλίας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ένα microsite, το TogetherInTravel.com, για τη φιλοξενία του βίντεο, του περιεχομένου και των ιστοριών που δημιουργούνται από χρήστες.

Το WTTC ανέπτυξε την καμπάνια σε συνεργασία με ένα από τα μέλη της, την εταιρεία Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας MMGY Hills Balfour.

Η Gloria Guevara, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του WTTC, πρόσθεσε: “Το να ονειρευόμαστε είναι μέρος της απόλαυσης για τη ζωή και η νέα μας καμπάνια ενθαρρύνει τις σκέψεις για φωτεινότερες μέρες που θα έρθουν. Τα ταξίδια και ο τουρισμός είναι ένας κρίσιμος τομέας για την παγκόσμια οικονομία, αντιπροσωπεύοντας μία στις τέσσερις από τις νέες θέσεις εργασίας παγκοσμίως και συμβάλλοντας στο 10,3% στο ΑΕΠ. Ο τομέας μας αγγίζει τους πάντες. Χτίζει κοινότητες, μειώνει τη φτώχεια στον κόσμο και βελτιώνει τον κοινωνικό αντίκτυπο της καθημερινής ζωής. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή είμαστε πρωτοφανώς εκτεθειμένοι λόγω του COVID-19.

Η ιδέα για την εκστρατεία #TogetherInTravel γεννήθηκε από την επιθυμία να συγκεντρώσει όλους όσους είναι παθιασμένοι με τα ταξίδια, να ενώσουν εκείνους που εργάζονται σκληρά για την ανοικοδόμηση του τομέα και να διαδώσουν ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ότι είμαστε μία παγκόσμια κοινότητα και τα ταξίδια μας φέρνουν πιο κοντά, την κατάλληλη στιγμή.

Το μήνυμά μας είναι ότι όλοι μπορούν να συνεχίζουν να εμπνέονται από μελλοντικές ταξιδιωτικές ιδέες και κρατήσεις – και εν τω μεταξύ να γίνουν μέρος ενός εικονικού χώρου για κοινή χρήση, σύνδεση και συλλογική έμπνευση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Amanda Hills, πρόεδρο της MMGY Hills Balfour και την ομάδα της για τις προσπάθειές τους στην οικοδόμηση αυτής της εκστρατείας δίνοντας το χρόνο τους, και ελπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να μοιραστούν το βίντεο, καθώς προσβλέπουμε ότι σε μια μελλοντική στιγμή θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε ξανά“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024