Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Queen Elizabeth θα πραγματοποιήσει την πρώτη του σεζόν στην Αλάσκα
Κρουαζιέρα

Το Queen Elizabeth θα πραγματοποιήσει την πρώτη του σεζόν στην Αλάσκα

Το Queen Elizabeth θα πραγματοποιήσει τέσσερις κρουαζιέρες στην Αλάσκα μεταξύ 21 Μαΐου και 30 Ιουνίου 2019. Θα είναι η πρώτη φορά που η Cunard θα πλέει στα ύδατα της Αλάσκα εδώ και 20 χρόνια.

Το 2019 το “Queen Elizabeth” θα επισκεφθεί την Αλάσκα για πρώτη φορά καθώς θα πλεύσει από το Τόκιο στο Βανκούβερ με ενδιάμεσους σταθμούς το Κόντιακ, Άνκορατζ και Τζούνο. Θα είναι η πρώτη φορά που πλοίο της Cunard θα βρίσκεται στην Αλάσκα από τότε που ταξίδευε το Cunard Dynasty to 1997. To “Queen Elizabeth” θα πραγματοποιήσει 4 κρουαζιέρες από και προς Βανκούβερ τον Μάιο και τον Ιούνιο 2019. Κάθε κρουαζιέρα θα έχει διάρκεια 10 ημερών και θα επισκεφθεί τα βασικότερα λιμάνια της περιοχής ενώ θα διαπλεύσει από στενά περάσματα κοντά στους παγετώνες.

Η ομορφιά της Αλάσκα –η Αλάσκα είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς να επισκεφτεί κανείς και με κρουαζιερόπλοιο- είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το απολαύσετε. Είναι μια μοναδική εμπειρία λόγω της απίστευτης φυσικής ομορφιάς της περιοχής και το γεγονός ότι οι περισσότεροι προορισμοί δεν είναι προσβάσιμοι από την στεριά. Η Αλάσκα είναι ένας τόπος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με βουνά, ποτάμια, τροπικά δάση, φιορδ και φυσικά παγετώνες.

Προορισμοί με ιστορία –η Αλάσκα έχει μια πλούσια ιστορία και πολιτισμό που επικεντρώνεται σε εικονικούς και αξέχαστους προορισμούς- από το κυνήγι χρυσού του Skagway και του Juneau μέχρι τον τοπικό πολιτισμό του Κετσικάν και τη ρωσική γοητεία του Sitka. Σε δημοσκόπηση σε έμπειρους ταξιδιώτες με κρουαζιέρα το 2011, οι ερωτηθέντες κατέταξαν την Αλάσκα σε κορυφαίο προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκεί η αμερικανική άγρια φύση βρίσκεται στα καλύτερά της. Η Αλάσκα έχει πάνω από 430 είδη πτηνών, τον πυκνότερο πληθυσμό φαλακρών αετών και το μεγαλύτερο σαρκοφάγο χερσαίο θηλαστικό στον κόσμο (την καφέ αρκούδα). Υπάρχει ένας τεράστιος πληθυσμός θαλάσσιων θηλαστικών, από λιοντάρια θάλασσας και φώκιες μέχρι και γκρίζες φάλαινες που ζυγίζουν από 16 έως 45 τόνους. Τα είδη που κινδυνεύουν αλλού εξακολουθούν να είναι άφθονα στην Αλάσκα.

Το Queen Elizabeth θα πραγματοποιήσει τέσσερις κρουαζιέρες στην Αλάσκα μεταξύ 21 Μαΐου και 30 Ιουνίου 2019. Καθένα από αυτές θα επισκεφθούν έξι συναρπαστικούς προορισμούς κατά μήκος της ακτής της Βόρειας ακτής της Αλάσκας και της Βρετανικής Κολομβίας, καθώς και πραγματοποίηση διάπλου στο Inside Passage και Hubbard Glacier.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024