Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤο Seadays Workshop της Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Ακτοπλοΐα

Το Seadays Workshop της Διεθνούς Ένωσης Ακτοοπλόων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Στόχος της VFF είναι η προώθηση των ακτοπλοϊκών μεταφορών και της απαραίτητης κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών της, που είναι κυρίως αντιπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών, εκπρόσωποι ναυτιλιακών φορέων, Tour Operators και μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία.

Δυναμικά παρούσα ήταν η ΑΝΕΚ Lines, στη διοργάνωση – θεσμό Seadays Workshop της Διεθνούς Ένωσης Ακτοπλόων -Verband der Faehrschiffahrt und Faehrtoutistik e.V. (VFF), που πραγματοποιήθηκε, φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 17-20 Οκτωβρίου.

Η Διεθνής Ένωση Ακτοοπλόων που εδρεύει στη Γερμανία, ιδρύθηκε το 1995 και αριθμεί  62 μέλη, μεταξύ των οποίων και η ΑΝΕΚ Lines, η οποία ήταν μία από τις εταιρείες που φιλοξένησε φέτος στην Ελλάδα τα Seadays Workshop.

Στόχος της Ένωσης η προώθηση των ακτοπλοϊκών μεταφορών και της απαραίτητης κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών της, που είναι κυρίως αντιπρόσωποι ναυτιλιακών εταιρειών, εκπρόσωποι ναυτιλιακών φορέων, Tour Operators και μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία.

Έτσι, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, οι 51 συμμετέχοντες, μέλη της VFF, αναχώρησαν με το πλοίο “Ελ. Βενιζέλος” της ΑΝΕΚ, από τον Πειραιά με προορισμό τη Σούδα. Με την άφιξή τους στο λιμάνι, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, πραγματοποίησαν σχετικά σεμινάρια, στους χώρους του πλοίου.

Στη συνέχεια η διοίκηση και τα στελέχη της ΑΝΕΚ υποδέχθηκαν τα μέλη της Ένωσης στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά. Στο πλαίσιο της επίσκεψης οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στην αναδρομική έκθεση για τα 50 χρόνια της ΑΝΕΚ Lines και στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στον σύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ Lines, κ. Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Για όλους εμάς στην ΑΝΕΚ Lines, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η συμμετοχή μας στην διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης της Ένωσής μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι ως μέλη της Διεθνούς Ένωση Ακτοοπλόων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε ενέργεια που εξελίσσει τον κλάδο μας, τόσο για τη χώρα μας, όσο και διεθνώς”.

Από την πλευρά των συνέδρων η υπεύθυνη του Κεντρικού Γραφείου του VFF στο Αμβούργο, Kathrin Schiemann (Coordination Manager), αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο ταξίδι με το “Ελ. Βενιζέλος”, καθώς και στη φιλοξενία της ΑΝΕΚ Lines και των ανθρώπων της.

Ακολούθησε προβολή βίντεο με τίτλο “Οι ιδρυτές της ΑΝΕΚ Lines”, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024