Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Travel Guide ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη
Προβολή προορισμού

Το Travel Guide ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη

Η εκπομπή θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα – και κάθε Σαββατοκύριακο στο ACTION 24.

Σε ένα κόσμο που περιορίζει τα ταξίδια, το Travel Guide και ο Θάνος Παπαδημητρίου ταξιδεύουν στο εξωτικό Πουκέτ, το δημοφιλέστερο νησί της Ταϊλάνδης.

Το ταξίδι ξεκινά από τη διάσημη Patong με την πολυσύχναστη παραλία της και την έντονη νυχτερινή της ζωή. Μαθαίνουμε την αυθεντική συνταγή για το “εθνικό πιάτο” της χώρας, το Phad Thai. Γνωρίζουμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το λιλιπούτειο νησάκι Coral island που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Πουκέτ και ξεχωρίζει για τους κοραλλιογενείς του υφάλους, αλλά και τα τυρκουάζ θαλασσινά νερά του. Θαυμάζουμε τον ομορφότερο βουδιστικό ναό του Πουκέτ, τον Wat Chalong και καταγράφουμε το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού στο ακρωτήριο Promthep.

Το 1ο μέρος του αφιερώματος στο Πουκέτ ολοκληρώνεται στις πολύχρωμες νυχτερινές αγορές Malin Plaza & Banzaan market, αναντικατάστατη εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη της Ταϊλάνδης.

Η εκπομπή θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 13 Μαρτίου στις 7.30 το απόγευμα – και κάθε Σαββατοκύριακο στο ACTION 24.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024