Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤο Universal Beijing Resort σχεδιάζει επέκταση
Θεματικά πάρκα

Το Universal Beijing Resort σχεδιάζει επέκταση

Ο ετήσιος αριθμός επισκέψεων στο υπάρχον θέρετρο, το οποίο καλύπτει 1,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια.

Το Universal Beijing Resort στην Κίνα σχεδιάζει τη δεύτερη φάση κατασκευής του, σύμφωνα με συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τετάρτη.

Η επέκταση θα καλύπτει 2,2 τετραγωνικά χιλιόμετρα και αναμένεται να κατασκευαστούν άλλα πέντε ξενοδοχεία. Ο ετήσιος αριθμός επισκέψεων στο υπάρχον θέρετρο, το οποίο καλύπτει 1,8 τετραγωνικά χιλιόμετρα, εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια, δήλωσε ο αξιωματούχος της δημοτικής κυβέρνησης Cui Shuqiang στη συνέντευξη Τύπου.

Όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr, το θέρετρο έχει ενισχύσει τον τουρισμό στις γειτονικές περιοχές της περιφέρειας Tongzhou του Πεκίνου, όπου βρίσκεται το Δημοτικό Διοικητικό Κέντρο του Πεκίνου και το θέρετρο, είπε ο Cui.

Το Universal Beijing Resort ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του τον περασμένο Σεπτέμβριο και έγινε το πέμπτο θεματικό πάρκο Universal Studios παγκοσμίως, το τρίτο στην Ασία και το πρώτο στην Κίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024