Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο VisitBritain είναι το πιο επιδραστικό Εθνικό Τουριστικό Γραφείο στο twitter
Το VisitBritain βρίσκεται μπροστά ακόμη και από ηγετικά τουριστικά ονόματα στο χώρο του twitter

Το VisitBritain είναι το πιο επιδραστικό Εθνικό Τουριστικό Γραφείο στο twitter

Το twitter feed του VisitBritain βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο νούμερο 42 του διεθνούς πίνακα κατάταξης των εταιρειών που επηρεάζουν τους ταξιδιώτες (“50 Most Influential Travel Related Companies Online”) με […]

Το twitter feed του VisitBritain βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο νούμερο 42 του διεθνούς πίνακα κατάταξης των εταιρειών που επηρεάζουν τους ταξιδιώτες (“50 Most Influential Travel Related Companies Online”)<...> με σκορ “Klout”* 63 – το υψηλότερο για έναν εθνικό φορέα τουρισμού στον κόσμο.

Ο δείκτης βαθμολογίας “Klout” προέρχεται από τη δραστηριότητα του twitter σχετικά με το @VisitBritain και πως αλληλεπιδρά με την online ταξιδιωτική και τουριστική κοινότητα και τις επιρροές της. Το πιο σημαντικό ότι το αποτέλεσμα αυτό βασίζεται σε πολύ περισσότερα από τον αριθμό των ακολούθων στο twitter και περιλαμβάνει μια ολόκληρη σειρά μετρήσεων, οι οποίες καταγράφουν με ποιον μιλά κανείς από πλευράς επιρροής, τι λέει και σε ποιο βαθμό οι άνθρωποι μιλούν για αυτόν.

Το VisitBritain βρίσκεται μπροστά ακόμη και από ηγετικά τουριστικά ονόματα στο χώρο του twitter, όπως το @GoogleTravel, το @VirginBlue, το @LATimesTravel και to @Jaunted. Είναι επίσης ένα από τα δύο σώματα δημόσιου φορέα που μπορεί να βρει κανείς στο http://ht.ly/3oODi, στη λίστα με τις 50 πιο επιδραστικές τουριστικές online επιχειρήσεις.

Η ιδιαίτερη αυτή θέση επιρροή που έχει επιτευχθεί από το VisitBritain επιτυγχάνεται τη στιγμή που η οργάνωση σχεδιάζει την υλοποίηση της καλύτερης παγκόσμιας εκστρατείας μάρκετινγκ που έχει σχεδιάσει χώρα υποδοχής των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Σκοπός ετης θα είναι να κάνει γνωστή τη Βρετανία σε εκείνους που δεν την έχουν επισκεφθεί ποτέ και να αναζωογονήσει το κύρος της χώρας στις σημαντικές αμερικανικές και ευρωπαϊκές αγορές. Τα Social Media θα είναι στο επίκεντρο αυτής της καμπάνιας και το VisitBritain έχει αναπτύξει μια σειρά από πλατφόρμες για Social Media, συμπεριλαμβανομένου το LoveUK στο Facebook και το @VisitBritainBiz, την εταιρική ενημερωτική πλευρά του VisitBritain στο twitter.

* Η Βαθμολογία Klout (Klout Score) είναι μονάδα μέτρησης της συνολικής online επιρροής. Η βαθμολογία κυμαίνεται από το 1 έως το 100, με τις υψηλότερες βαθμολογίες να αντιπροσωπεύουν ευρύτερη και ισχυρότερη σφαίρα επιρροής. Ο δείκτης Klout χρησιμοποιεί πάνω από 35 μεταβλητές στο Facebook και το Twitter για να μετρήσει την Πραγματική Προσέγγιση, την Ενίσχυση των Πιθανοτήτων και τη Διαδικτυακή Βαθμολογία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024