Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο βραβείο Hermestur στον Anselmo de la Cruz, πρόεδρο του Ομίλου Transhotel
Διάκριση

Το βραβείο Hermestur στον Anselmo de la Cruz, πρόεδρο του Ομίλου Transhotel

Η κριτική επιτροπή για το ισπανικό βραβείο Hermestur, που απονεμήθηκε από το Σύνδεσμο Ισπανών Επαγγελματιών Τουρισμού και το Ίδρυμα Intermundial, υπογράμμισε το 'επιχειρηματικό και καινοτόμο πνεύμα που χαρακτηρίζει τον βραβευθέντα Anselmo de la Cruz καθ'όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής.

Ο πρόεδρος της Transhotels, Anselmo de la Cruz, έλαβε το βραβείο Hermestur, το οποίο του απονεμήθηκε από το Σύνδεσμο Ισπανών Επαγγελματιών Τουρισμού (AEPT) και το Ίδρυμα Intermundial. Η κριτική επιτροπή επισήμανε το “επιχειρηματικό και καινοτόμο πνεύμα” του κ. de la Cruz στον τουριστικό τομέα, ως στοιχεία σημαντικά που επιτρέπουν στην Ισπανία να συνεχίσει τη δυναμική της άνοδο ως σημαντική δύναμη στον τομέα του τουρισμού.

Η απονομή του χάλκινου βραβείου Hermestur έγινε από τον συνυδριτή της Intermundial, Manuel Lopez στο εκθεσιακό περίπτερο της Μαδρίτης, κατά τη διεθνή έκθεση FITUR. Στην ομιλία του, ο CEO της κορυφαίας ασφαλιστικής εταιρείας, αναφερόμενος στην καριέρα και την ανθρωπιά του Anselmo de la Cruz είπε: “Αποτελεί παράδειγμα προς μίμιση για όλους τους αποδέκτες του βραβείου Hermestur” προσθέτοντας πως “η επαγγελματική διαδρομή του προέδρου του Ομίλου Transhotel, συνεισφέρει στην προσπάθεια βελτίωσης της χώρας”.

Ο Anselmo de la Cruz, φανερά συγκινημένος κατά την απονομή, εξέφρασε την χαρά και ικανοποίηση που του προκαλεί η τιμή μίας τόσο σημαντικής αναγνώρησης από συναδέλφους και παράγοντες του τουριστικού τομέα. Αναφέρθηκε επίσης στη φιλοσοφία, βασισμένη στην εργατικότητα, την ποιότητα υπηρεσιών και τη μετριοφροσύνη” την οποία ακολούθησε και μεταφέρει μέχρι και σήμερα, ως σήμα κατατεθέν της Transhotel. Αυτή η επιχειρηματική φιλοσοφία εκτιμήθηκε ως ιδιαίτερα σημαντική από τους διοργανωτές, καθώς οι αρχές αυτές αποτελούν βασικές αρχές για όλους τους επαγγελματίες παραλήπτες των βραβείων Hermestur.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Pablo Gonzalez, από το ξενοδοχείο Hesperia Madrid, βραβεύθηκε με το βραβείο Madrid Acoge, το οποίο επιβραβεύει νέους επαγγελματίες που συνεισφέρουν στην ποιότητα και την καλή φήμη του τουριστικού τομέα της Ισπανίας.

Η Transhotel Proveedor Global de Servicios Turisticos (Παγκόσμιος Προμηθευτής Τουριστικών Υπηρεσιών) είναι μία από τις κύριες εταιρείες του τομέα παγκοσμίως με παρουσία σε 28 χώρες. Το διαθέσιμο προϊόν της εταιρείας αποτελείται απο περισσότερα από 70.500 ξενοδοχεία τα οποία προσφέρονται στα 78.800 Ταξιδιωτικά Γραφεία-πελάτες της, σε όλες τις ηπείρους.
 
Με 16 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ξενοδοχειακών κρατήσεων και περισσότερους από 900 εργαζόμενους 50 και πλέον διαφορετικών εθνικοτήτων, η Transhotel έγινε σημείο αναφοράς χάρις στην ποιότητα των υπηρεσιών της και τη μεγάλη προσφορά προϊόντος. Επιπρόσθετα, η Τranshotel προσφέρει υπηρεσίες δραστηριοτήτων στον προορισμό (activities) και μετακινήσεις (Transfer), προϊόντα διαθέσιμα σε περισσότερες από 120 χώρες.
 
Το στοίχημά της για την καινοτομία, που επιτεύχθηκε μέσω του online συστήματος διαχείρισης κρατήσεων “TOR System Advanced”, έφερε την εταιρία στην κορυφή χρήσης των νέων τεχνολογιών στον τομέα παροχής τουριστικών υπηρεσιών. Η πολιτική της στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς της ταυτότητας της Transhotel. Το Τμήμα Κρατήσεων της εταιρείας απαντά σε έξι γλώσσες και παρέχει υποστήριξη στον τελικό πελάτη μέσω οργανωμένης υπηρεσίας 24×7.

Στη φωτογραφία, ο βραβευμένος Anselmo de la Cruz (δεύτερος από τα αριστερά).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024