Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςUkraine adventure tourism: Η νέα ‘τρέλα’ στον τουρισμό
Τάσεις

Ukraine adventure tourism: Η νέα ‘τρέλα’ στον τουρισμό

Ουκρανοί τουριστικοί πράκτορες προσφέρουν πακέτα όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιβιβαστούν σε οπλισμένα στρατιωτικά οχήματα και να νιώσουν την εμπειρία της αναμέτρησης με τους επαναστάτες.

Το βλέπουμε και αυτό στα πλαίσια του λεγόμενου τουρισμού πολέμου, μιας εναλλακτικής μορφής τουρισμού! Ουκρανοί λοιπόν τουριστικοί πράκτορες προσφέρουν πακέτα, και μάλιστα στις διαφημίσεις τους τονίζουν τις λογικές (!) τιμές, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιβιβαστούν σε οπλισμένα στρατιωτικά οχήματα και να νιώσουν την εμπειρία της αναμέτρησης με τους επαναστάτες. 
 
Η εμπειρία λοιπόν αυτή συνιστάται στην επί τόπου επίσκεψη μέσα σε διαμορφωμένα στρατιωτικά οχήματα με αλεξίσφαιρα παράθυρα των τουριστών, ώστε να δουν από κοντά πως ο ουκρανικός στρατός δρα εναντίων των επαναστατών. Η επίσκεψη γίνεται στα ανατολικά της χώρας όπου ο στρατός έχει μεγάλες πιθανότητες να βρει αντάρτες αφού το 80% του πληθυσμού ψήφισε υπέρ της αυτονομίας και αυτόματα θεωρούνται αντάρτες. Οι επισκέπτες – τουρίστες (αν μπορεί άνθρωπος να τους ονομάσει έτσι) μπορούν να δουν, αλλά και να φωτογραφίσουν πως ένας ανάπηρος στην καρέκλα του, ή μια μητέρα με το παιδί της που περνάει το δρόμο απέναντι, πυροβολούνται από το στρατό ως αντάρτες. 
 
Τα πακέτα αυτά μπορεί να μην καλύπτονται από ταξιδιωτική ασφάλεια, αλλά οι δουλειές των ουκρανικών τουριστικών γραφείων πάνε μια χαρά…

 

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024