Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςVirtual Greek Panorama: Συνεχίζει το ταξίδι της με στάσεις σε Γερμανία, Αυστρία, και ΗΠΑ
Εκθέσεις

Virtual Greek Panorama: Συνεχίζει το ταξίδι της με στάσεις σε Γερμανία, Αυστρία, και ΗΠΑ

Η Ελλάδα προβάλλεται σε όλη την Ευρώπη μέσω των υβριδικών εκδηλώσεων της Virtual Greek Panorama με επόμενο σταθμό τη Γερμανία, την Αυστρία και τιε ΗΠΑ. Επίσης, στη πλατφόρμα της έκθεσης οι Έλληνες τουριστικοί επαγγελματίες μπορούν να παρακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις πάνω στο θεματικό τουρισμό.

Αύριο, 22 Απριλίου 2021 από τις 10 το πρωί ως και τις 5 το απόγευμα θα υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων όπου το κοινό θα μπορεί να το παρακολουθεί από τη πλατφόρμα της έκθεσης Virtual Greek Panorama www.greekpanorama.com. Αναλυτικά, στις 10 το πρωί θα γίνει συζήτηση για τον αειφόρο τουρισμό με δεδομένο ότι η 22α Απριλίου είναι η Ημέρα της Γης. Στο στούντιο της Podimatas SA θα βρίσκεται μαζί με τη δημοσιογράφο κα Βίκυ Καραντζαβέλου και ο δρ. Ιωάννης Παππάς, διευθύνων σύμβουλος της Green Evolution AE, διευθυντής Μεσογείου Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, ενώ θα έχουν καλεσμένους τον κ. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της Aldemar Resorts, την κα Νατάσσα Αντωνοπούλου, υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος “Green Key“, τον δρ. Πυθαγόρα Νάγο, ανεξάρτητο σύμβουλο Επιχειρήσεων, τη κα Μαρία Λουγαρη, διευθύντρια του ξενοδοχείου Castelli Hotel, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Π.Δ.Ε. κ. Νικόλαος Κοροβέσης.

Ακολούθως (11.00 – 12.00) θα υπάρξει πάνελ με θέμα τον τουρισμό ευεξίας, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο κα Μαρία Ακριβού και καλεσμένους τους κ.κ.:

  • Αλεξάνδρα Λούτσου, CEO Polis Hammam – Polis Loutron
  • Δημήτρη Κούτουλα, σύμβουλο Τουριστικής Ανάπτυξης, επίκουρο καθηγητή Τουριστικού Management στο Πανεπιστήμιο Πατρών
  • Βαγγέλη Κυριακού, υπεύθυνο Τουρισμού Έδεσσας
  • Ελευθέριο Νταβαρέλα, Manager του χώρου Spa & Ευεξίας, Hydrama Grand Hotel
  • Μαριάννα Χρυσικάκου, ιδρύτρια WellDay Live Longevity
  • Γιάννη Αναστασόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο, Thermae Sylla
  • Ανέστη Αναστασιάδη, πρόεδρο Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών & Λουτροπόλεων Ελλάδος

Αργότερα, στις 13.00 – 15.00 θα πραγματοποιηθεί σύνδεση με τη Γερμανία και αργότερα με τις ΗΠΑ. Στη συζευξη με Γερμανία στο στούντιο θα βρίσκεται μαζί με την κα Καραντζαβέλου και ο κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης, γνωστός επιχειρηματίας του τουρισμού και ιδιοκτήτης του Danaos Travel, οι οποίοι και θα υποδεχθουν την κα Βίκυ Στρούμπου, προϊσταμένη ΕΟΤ, Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα ακολουθήσουν οι κ.κ. Δημήτρης Γιάννου, δήμαρχος Έδεσσας και Δέσποινα Κάιλα, αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου (Διεύθυνση Πολιτισμού, Τουρισμού και Άθλησης)

Στις 13.30 θα προβληθεί βίντεο για την πόλη της Αθήνας διάρκειας 15 λεπτών.

Μετά από ένα διάλειμμα θα διεξαχθεί σύνδεση με τις ΗΠΑ, με σχετικό βίντεο και τη συμμετοχή του κ. Κώστα Χαροκόπου, διευθυντή Γραφείου ΕΟΤ ΗΠΑ & Καναδα, ο οποίος θα μιλήσει για το πως κινείται η συγκεκριμένη τουριστική αγορά. Επίσης, πληθώρα τουριστικών γραφείων από τις ΗΠΑ θα δώσουν το “σφυγμό” του τουρισμού στη χώρα και για τη διάθεση διακοπών στην Ελλάδα.

Θα μιλήσουν φορείς της αμερικανικής τουριστικής αγοράς (Rachel Elliott, President DMC Buddy, Richard Meyer, President VIP Group Travel, Colleen Abernethy, Managing Partner, The Platinum Collection, Andrew Horton, Professor of Film & Video Studies, University of Oklahoma, Kelly Bergin, OASIS Travel Network | Division of Palm Coast Travel President, καθώς και εκπρόσωποι του ASTA).

Ακόμη, θα συμμετάσχει με παρέμβασή του ο Bob Duglin, Vice President, International Membership & Host Agencies και Managing Director, ASTA Small Business Network
της American Society of Travel Advisors (ASTA).

Τέλος, στη συζήτηση παρεμβαίνουν οι κ.κ. Πέπη Μπιρλιράκη, αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, Εύα Μπατζάκη (Athens Hilton), Μάρκος Λαμπίρης (Four Seasons Astir Palace), Αλεξάδρα Παπαϊωάννου (Athenaeum InterContinental), Στέλλα Χανιώτη (Aressana Hotel), Άρης Σουλούνιας (Colossos SA | Hotel & Tourist Enterprises), Κατερίνα Κυριακοπούλου (Best Western Southeastern Europe και Βύρων Αργύρης (Concept Tours).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024