Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΒραβείο από τον UNWTO στον πρόεδρο της Amadeus

Βραβείο από τον UNWTO στον πρόεδρο της Amadeus

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), το εξειδικευμένο τμήμα των Ηνωμένων Εθνών για την αειφορία στον τουρισμό, βράβευσε τον κ. Jose Antonio Tazon, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Amadeus, για τις […]

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO), το εξειδικευμένο τμήμα των Ηνωμένων Εθνών για την αειφορία στον τουρισμό, βράβευσε τον κ. Jose Antonio Tazon, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Amadeus, για τις εξαιρετικές του<...>επιδόσεις στον επιχειρηματικό τομέα «αναγνωρίζοντας την καριέρα του στο τιμόνι της εταιρίας, η οποία θεωρείται βασικός παίχτης της βιομηχανίας ταξιδιωτικών υπηρεσιών διανομής». Ο κ. Francesco Frangialli, Γενικός Γραμματέας του UNWTO απένειμε το βραβείο σε μία επίσημη τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στη Μαδρίτη στις 19 Νοεμβρίου.

Με αυτή τη διάκριση, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού «τιμά την προϊστορία του κ. Tazon στην εξυπηρέτηση της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας και στην προσπάθεια ενθάρρυνσης άλλων μελών της επιχειρηματικής κοινότητας να ακολουθήσουν το παράδειγμά του».

Ο κ. Jose Antonio Tazon έγινε μέλος της Amadeus το 1987, από τις πρώτες μέρες ίδρυσης της εταιρίας. Μετά το διορισμό του ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος το 1990, ο κ. Tazon κατεύθυνε την ανάπτυξη της εταιρίας για περισσότερα από 15 χρόνια, τοποθετώντας με επιτυχία την εταιρία ως μία από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας για την ταξιδιωτική βιομηχανία και το παγκόσμιο σύστημα διανομής (GDS) να λειτουργεί σε περισσότερες από 215 αγορές.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο κ. Jose Antonio Tazon συμμετέχει ενεργά στους κυριότερους οργανισμούς που αφορούν την βιομηχανία, αφού αποτελεί μέλος των Exceltur (από την ίδρυση της Ισπανικής συμμαχίας για διάκριση στον τουρισμό το 2002), British Travel IndustryΆs Hall of Fame και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδίων και Τουρισμού (WTTC), όπου συναντώνται κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Υπενθυμίζεται πως το Ισπανικό Υπουργείο Τουρισμού απένειμε πρόσφατα το Μετάλλιο για Διάκριση στον Τουρισμό στον κ. Tazon στη διεθνή κατηγορία.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024