Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒρετανός ο νικητής για την Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο
Κέρδισε τη θέση του επιστάτη στο κοραλλιογενές νησί Χάμιλτον

Βρετανός ο νικητής για την Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο

Ο Μπεν Σάουθολ κέρδισε το διαγωνισμό για την “καλύτερη δουλειά στον κόσμο” και θα αναλάβει για έξι μήνες τη θέση του επιστάτη στο κοραλλιογενές νησί Χάμιλτον ανοιχτά των ακτών του […]

Ο Μπεν Σάουθολ κέρδισε το διαγωνισμό για την “καλύτερη δουλειά στον κόσμο” και θα αναλάβει για έξι μήνες<...> τη θέση του επιστάτη στο κοραλλιογενές νησί Χάμιλτον ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ (Αυστραλία), ανακοίνωσαν οι οργανωτές του διαγωνισμού. Ο Σάουθολ εργαζόταν σε οργάνωση αρωγής και κέρδισε τους άλλους 15 φιναλίστ που επιλέχθηκαν από 34.000 υποψηφίους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο νικητής θα πληρωθεί με το ποσό των 105.000 δολαρίων για να κάνει ηλιοθεραπεία και ιστιοπλοΐα, να εξερευνά υπέροχες παραλίες, να ταΐζει σπάνια είδη ψαριών, αλλά πάνω από όλα για να δημιουργήσει ένα blog, ένα φωτογραφικό ημερολόγιο και υλικό video, ώστε προσελκύσει τουρίστες στο νησί.

Το νησί Χάμιλτον είναι κοραλλιογενές και βρίσκεται ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ. Η απόφαση του Οργανισμού Τουρισμού του Κουίνσλαντ να προκηρύξει διαγωνισμό για την “καλύτερη δουλειά στον κόσμο” προκάλεσε το ενδιαφέρον των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη. Στόχος του οργανισμού είναι να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία της περιοχής στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024