Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΞενάγηση Ιταλών PCOs σε συνεδριακούς χώρους της Αττικής
HAPCO - Ε.Ο. Τ. ΡΩΜΗΣ

Ξενάγηση Ιταλών PCOs σε συνεδριακούς χώρους της Αττικής

Ο ΗAPCO σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ρώμης και με την υποστήριξη των Ολυμπιακών Αερογραμμών διοργάνωσαν στο διάστημα 11 – 14 Μαρτίου 2007, ένα Fam Trip στην Αθήνα με επίσημους […]

Ο ΗAPCO σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ρώμης και με την υποστήριξη των Ολυμπιακών Αερογραμμών διοργάνωσαν στο διάστημα 11 – 14 Μαρτίου 2007, ένα Fam Trip στην Αθήνα με επίσημους προσκεκλημένους τον Γενικό Διευθυντή<...>του Συνδέσμου PCO ITALIA, κ. Corrado Mancini, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του φορέα.

Κατά το τετραήμερο της παραμονής τους, οι Iταλοί PCOs επισκέφθηκαν συνεδριακά ξενοδοχεία και συνεδριακούς χώρους τόσο στην Αθήνα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Amphitrion Holidays διέθεσε πούλμαν για τις μετακινήσεις των προσκεκλημένων, ενώ στέλεχος του γνωστού ταξιδιωτικού γραφείου σε συνεργασία με τη Γενική Διευθύντρια του HAPCO, κυρία Λύντια Μαστρονικολή, ανέλαβαν την ξενάγησή τους.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου παρατέθηκε στο εστιατόριο Premiere – με την ευγενική υποστήριξη του ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental, το οποίο προσέφερε τη διαμονή των επίσημων προσκεκλημένων – δείπνο γνωριμίας μεταξύ των μελών του Δ.Σ. του Ιταλικού Συνδέσμου και μελών του HAPCO. Ιδιαίτερο τόνο στη φιλοξενία έδωσαν τα ξενοδοχεία Μetropolitan, Hilton Athens, Αstir Palace Vouliagmeni, Divani Caravel και Park Hotel Athens, καθώς και η γνωστή ταβέρνα Καλοκαιρινός, τα οποία προσέφεραν γεύματα στη διάρκεια παραμονής των επισκεπτών.

Αφετηρία της συνεργασίας των δύο εθνικών συνεδριακών φορέων ήταν η συμβολή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης, καθώς και του Διευθυντή του κ. Μάριου Σκληβανιώτη, σε συνάντηση που έλαβε μέρος στη διεθνή έκθεση ΒΤC 2006, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο HAPCO. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον προσεχή Ιούλιο η PCO Italia θα συνενωθεί με την ITALCONGRESS προκειμένου να σχηματισθεί ένας ενιαίος εθνικός φορέας για το Συνεδριακό Τουρισμό στη γειτονική Ιταλία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024