Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπαίθριο γυμναστήριο από την ΕΤΑΛ στη παραλία στο Πισσούρι Λεμεσού
Κύπρος

Υπαίθριο γυμναστήριο από την ΕΤΑΛ στη παραλία στο Πισσούρι Λεμεσού

Η δημιουργία υπαίθριων γυμναστηρίων έχει ξεκινήσει από το 2020 και ήδη έχουν ολοκληρωθεί τρία σημεία σε όλη την περιφέρεια Λεμεσού.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ), προχώρησε στη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου σε επιλεγμένο σημείο κατά μήκος της παραλίας στο Πισσούρι.

Τα όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν κατά σειρά με θέα το ατέλειωτο μπλε της θάλασσας, σε σημείο όπου το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου ανέλαβε να τοπιοτεχνήσει. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, σε διάφορες ώρες της ημέρας, απολαμβάνουν την άθληση δίπλα στο κύμα, σε ένα οργανωμένο χώρο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα έγινε η επίσημη παράδοση του έργου από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΛ κ. Τώνη Αντωνίου στον πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πισσουρίου κ. Λάζαρο Λαζάρου. Ο κ. Λαζάρου ευχαρίστησε την ΕΤΑΛ για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στην αναβάθμιση της κοινότητας και δήλωσε τη δέσμευση της κοινότητας να διατηρεί και να συντηρεί τις υποδομές.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΤΑΛ, η δημιουργία υπαίθριων γυμναστηρίων έχει ξεκινήσει από το 2020 και ήδη έχουν ολοκληρωθεί τρία σημεία σε όλη την περιφέρεια Λεμεσού. Σημείωσε τη συνεισφορά του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο χορηγεί τις ενέργειες αυτές μέσω της ΕΤΑΛ και τόνισε ότι η κοινότητα Πισσουρίου έχει ιδαίτερη σημασία ως τουριστικός προορισμός και οι προσπάθειες αναβάθμισης πρέπει να είναι συνεχείς από όλους του εμπλεκόμενους φορείς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024