Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΥπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου οι βραβεύσεις 'Κύπρια Φιλοξενία'
Κύπρος

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου οι βραβεύσεις 'Κύπρια Φιλοξενία'

Στόχος της προσπάθειας είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των αρίστων πρακτικών, ως παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και η απόδοση της οφειλόμενης τιμής στους αρίστους του τουρισμού.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ανακοινώνει ότι έχει θέσει υπό την αιγίδα του το θεσμό και την ετήσια τελετή βραβεύσεων “Κύπρια Φιλοξενία“, που για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2020 και ώρα 5 μ.μ. στο ξενοδοχείο Αμαθούς στη Λεμεσό.

Οι βραβεύσεις αφορούν σε όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι απασχολούμενοι, νοουμένου ότι πληρούν τα κριτήρια που τίθενται. Στις κατηγορίες βραβεύσεων περιλαμβάνονται οι βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης, φιλοξενίας και επαγγελματικής κουλτούρας, ενώ πρόσφατα αποφασίστηκε και ανάλογη βράβευση για  φιλοξενία στον τομέα του αγροτουρισμού.

Στόχος της προσπάθειας είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των αρίστων πρακτικών, ως παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και η απόδοση της οφειλόμενης τιμής στους αρίστους του τουρισμού.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου καλεί τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας να “αγκαλιάσουν” τον ετήσιο θεσμό και να τον εντάξουν στις πρακτικές τους, με σκοπό την ανάδειξη του προσωπικού και των επιχειρήσεων τους, αλλά και την καλλιέργεια προτύπων κυπριακής φιλοξενίας, με πολλαπλά θετικά οφέλη στον κυπριακό τουρισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων είναι άνευ κόστους και ολοκληρώνεται στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024