Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔήμος Ρεθύμνης: Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης για το 2023
Κρήτη

Δήμος Ρεθύμνης: Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης για το 2023

Κύριο θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσε το marketing plan και ο στρατηγικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Τουρισμού του δήμου Ρεθύμνης η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης, για το 2023.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσε το marketing plan και ο στρατηγικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς, με έμφαση στις νέες αγορές, στα σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικής προβολής και προώθησης, στην περαιτέρω ενίσχυση εναλλακτικών μορφών Τουρισμού και τις αντίστοιχες δράσεις, καθώς και η στοχευμένη συμμετοχή του δήμου Ρεθύμνης σε τουριστικές εκθέσεις, workshop και Β2Β συναντήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Θωμάς Κρεβετζάκης, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για τις επερχόμενες τροποποιήσεις στην κανονιστική της παλιάς πόλης, πάντα με οδηγό τη βιωσιμότητα του ιστορικού κέντρου και τον σεβασμό στο επιχειρείν και, στη συνέχεια, μαζί με τον κ. Νίκο Μαρκαντώνη, εκπρόσωπο των ομάδων του ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού (ΟΡΚ), παρουσίασαν το πρόγραμμα του φετινού ρεθεμνιώτικου καρναβαλιού, το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά, έχοντας ήδη πληθώρα συμμετοχών και κρατήσεων.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Ρεθύμνης, κα Πέπη Μπιρλιράκη, «Η νέα χρονιά ξεκινά με πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα, με μεγάλο αριθμό προκρατήσεων και με υψηλό ενδιαφέρον σημαντικών Αγορών. Είναι στο χέρι μας, ως οικοδεσπότες, να αξιοποιήσουμε όλα τα σύγχρονα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, ώστε να αποδείξουμε για μια ακόμα φορά, ότι ο προορισμός Ρέθυμνο-Κρήτη είναι δικαίως στις κορυφαίες θέσεις του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη.

Εύχομαι ολόψυχα το 2023 να είναι γεμάτο ουσιαστικές συνεργασίες ανάμεσα σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας του Τουρισμού, της Επιχειρηματικότητας και της Φιλοξενίας και αντίστοιχο συντονισμό δράσεων, δημιουργώντας τις συνθήκες για τον κοινό στόχο του 12μηνου, Βιώσιμου και Χωρίς Αποκλεισμούς Τουρισμού».   

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024