Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators1ο Travel Massive Athens από την Travelplanet24 και το Dopios
Τουριστική αγορά

1ο Travel Massive Athens από την Travelplanet24 και το Dopios

Η Travelplanet24 και το Dopios διοργάνωσαν την πρώτη συνάντηση της διεθνής κοινότητας Travel Massive στην Αθήνα, το 1ο meet up 'Travel Massive Athens', που δίνει την ευκαιρία να διοργανωθούν εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα για τη γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, travel bloggers και δημοσιογράφων.

Η πρώτη συνάντηση του τουριστικού κλάδου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού C.A.M.P. στο κέντρο της Αθήνας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Travelplanet24 και το Dopios, μέσα από την διεθνή κοινότητα του Travel Massive, η οποία δίνει την ευκαιρία να διοργανωθούν εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα για τη γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, travel bloggers και δημοσιογράφων.

Στο πρώτο Travel Massive Athens παρευρέθηκαν επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του τουριστικού κλάδου, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, δημοσιογράφοι και travel bloggers από όλη την Αθήνα. Ορισμένες από τις εταιρείες που συμμετείχαν χτες στο 1ο TravelMassive Athens είναι η Travelplanet24, Dopios, Petas, TAP Portugal, Novotel Athens, About Tourism, Cosmorama, εκπρόσωποι του ACVB (Athens Convention & Visitors Bureau), καθώς και πολλοί άλλοι επαγγελματίες του χώρου. Οι παρευρισκόμενοι φωτογραφήθηκαν πλάι στο όνομα των αγαπημένων τους ταξιδιωτικών προορισμών και αντάλλαξαν τις ιδέες τους γύρω από τον τουριστικό κλάδο.

Οι συναντήσεις TravelMassive Athens θα πραγματοποιούνται κάθε 4 μήνες και θα δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου να ανταλλάσουν τις απόψεις τους και να παρουσίασουν καινοτόμες ιδέες των δραστηριοτήτων τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθούν την ομάδα Travel Massive Athens, να μαθαίνουν νέα για τις δραστηριότητες της, καθώς και να ενημερώνονται για μελλοντικές εκδηλώσεις μέσα από το facebook group, Travel Massive Athens.

Το Travel Massive (παλιότερα γνωστό ως Travel Tribe) ξεκίνησε το 2009 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας από τον Ian Cumming και την Alicia Smith οι οποίοι ήθελαν να μοιραστούν την αγάπη τους για ταξίδια με άλλα άτομα από την τοπική τουριστική κοινότητα.

Αρχικά ξεκίνησε ως μια ανεπίσημη συνάντηση σε ένα bar στο Σίδνεϋ με μερικά ακόμα άτομα από την online τουριστική κοινότητα και μέσα σε μερικούς μήνες οι συναντήσεις αυτές εξελίχθηκαν σε παγκοσμίου φήμης events με παρουσίες από διεθνή ονόματα του χώρου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024