Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑγανακτισμένη από την απόρριψη επενδυτικών προγραμμάτων 1.800 μελών της η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος

Αγανακτισμένη από την απόρριψη επενδυτικών προγραμμάτων 1.800 μελών της η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Την αγανάκτηση της για τον “εμπαιγμό” των 1.800 μελών της με την “αδικαιολόγητη” απόρριψη των επενδυτικών προγραμμάτων τους από το υπουργείο Ανάπτυξης με τη δικαιολογία της έλλειψης κονδυλίων, εξέφρασεμε χτεσινή […]

Την αγανάκτηση της για τον “εμπαιγμό” των 1.800 μελών της με την “αδικαιολόγητη” απόρριψη των επενδυτικών προγραμμάτων τους από το υπουργείο Ανάπτυξης με τη δικαιολογία της έλλειψης κονδυλίων, εξέφρασε<…>με χτεσινή της ανακοίνωση η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος – Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Σχετικά μάλιστα η Συνομοσπονδία καλεί τον αρμόδιο υπουργό, κ. Σιούφα και τον υπουργό Οικονομίας & Οικονομικών, κ. Αλογοσκούφη, να μεριμνήσουν άμεσα για την χρηματοδότηση και του υπολοίπου 80% των μελετών που απορρίφτηκαν λόγο κακών υπολογισμών των υπηρεσιών του υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ απευθυνόμενη στα μέλη της καλεί όσα έχουν υποστεί οικονομική ζημιά από την απόρριψη των μελετών τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη με δική της καθοδήγηση.

Τέλος, η Συνομοσπονδία υπογραμμίζει πως “θα πρέπει να γίνει κατανοητό από την κυβέρνηση ότι οι μικρές επιχειρήσεις είναι αυτές που στηρίζουν την περιφερειακή οικονομία της χώρας μας και όχι οι μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες που συνεχίζουν να καρπούνται την μερίδα του λέοντος από όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα και από τον αναπτυξιακό νόμο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024