Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑγωγές κατά του Δημοσίου για την υποβάθμιση του κέντρου
Απώλειες εσόδων από τις ακυρώσεις τουριστικών πακέτων

Αγωγές κατά του Δημοσίου για την υποβάθμιση του κέντρου

Προσφυγή κατά του Δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση λόγω απώλειας εσόδων από τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, ετοιμάζεται να καταθέσει ξενοδόχος που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας Πρόκειται για τον κ. Αλέξανδρο Αραπάκη, αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, ο οποίος, όπως είπε στο…

Προσφυγή κατά του Δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση λόγω απώλειας εσόδων από τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, ετοιμάζεται να καταθέσει<...> ξενοδόχος που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για τον κ. Αλέξανδρο Αραπάκη, αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, ο οποίος, όπως είπε στο Ρ/Σ “ΣΚΑΪ 100,3 ο δικηγόρος του κ. Κωνσταντίνος Κοπανάς, διανύει το δεύτερο συνεχιζόμενο χρόνο απώλειας εσόδων, λόγω ακυρώσεων τουριστικών πακέτων από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα οι απώλειες να φτάνουν μέχρι και το ένα εκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Κοπανά, υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμα επιχειρηματίες στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει ανάλογη αγωγή κατά του Δημοσίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024