Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑγροτουριστική Παρέμβαση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη

Αγροτουριστική Παρέμβαση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη

Μεγάλη περιοδεία ενημέρωσης για τις προοπτικές ανάπτυξης του αγροτουρισμού – τουρισμού υπαίθρου πραγματοποίησαν αυτές τις μέρεςη Πρόεδρος και στελέχη της “Αγροτουριστικής” σε κεντρικές πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, στο […]

Μεγάλη περιοδεία ενημέρωσης για τις προοπτικές ανάπτυξης του αγροτουρισμού – τουρισμού υπαίθρου πραγματοποίησαν αυτές τις μέρες<…>η Πρόεδρος και στελέχη της “Αγροτουριστικής” σε κεντρικές πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας που έχει ξεκινήσει η εταιρία για την ανάδειξη του αγροτουρισμού ως βασικού μοχλού οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης της Περιφερειακής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η Αγροτουριστική οργάνωσε:

  • Στην Κοζάνη, ημερίδα σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πληροφοριών για Επιχειρήσεις, της ΑΝΚΟ Α.Ε., στο πλαίσιο του Προγράμματος “K – Clusters”, με θέμα τη συμβολή του αγροτουρισμού στο εθνικό τουριστικό προϊόν και τις προοπτικές επιχειρηματικής δράσης που παρέχει.
  • Στα Γρεβενά, επίσης σε συνεργασία με την ΑΝΚΟ Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος “K – Clusters”, ημερίδα για το νέο πλαίσιο αγροτουριστικής ανάπτυξης και τις δυνατότητες χρηματοδότησης της σύγχρονης αγροτουριστικής δράσης.
  • Στην Καστοριά, και στο πλαίσιο του ίδιου Προγράμματος, σεμινάριο για επιχειρηματίες Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων, με θέμα τη σημασία του Internet και της διαφήμισης στο διαδίκτυο για τον αγροτουρισμό.
  • Στην Καρδίτσα, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), των επιχειρηματιών του Νομού που δραστηριοποιούνται στον αγροτουρισμό, με θέμα “Πιστοποίηση στον Αγροτουρισμό”.
  • Στην Κοζάνη επίσης, ειδικό σεμινάριο για επιχειρηματίες και εργαζόμενους του αγροτουριστικού κλάδου, με στόχο την εξοικείωσή τους με τις νέες μορφές και τη φιλοσοφία του αγροτουρισμού – τουρισμού υπαίθρου και τη δημιουργία καινοτομικών επιχειρηματικών σχεδίων.
  • Στα Τρίκαλα, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αγροτουριστικής κ. Μπριγκίττα Παπασταύρου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με τον Νομάρχη και τους τοπικούς αναπτυξιακούς φορείς, με αντικείμενο τις μεγάλες δυνατότητες ενίσχυσης της αγροτικής παραγωγής και των τοπικών προϊόντων μέσω του αγροτουρισμού.

Παράλληλα, η Πρόεδρος της Αγροτουριστικής πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε πρότυπες αγροτικές επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, ενώ είχε συναντήσεις με φορείς και τους επικεφαλής των τοπικών Αναπτυξιακών Εταιριών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024