Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑλλαγή του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής Πόρτο Χέλι
Ένωση Ξενοδόχων Ερμιονίδος Πόρτο Χελίου

Αλλαγή του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής Πόρτο Χέλι

Τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιονίδος Πόρτο Χελίου τόνισαν κατά τη Γενική τους Συνέλευση την αναγκαιότητα της ανάπτυξης έργων υποδομής της περιοχής, όπως η βελτίωση του οδικού άξονα, η αδειοδότηση της μαρίνας, η πολιτική χρήση του αεροδρομίου της Τρίπολης και άλλα μικρότερα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παραθεριστικού τομέα.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ερμιονίδος Πόρτο Χελίου στα γραφεία της εταιρείας AKS Hotels στο Χαλάνδρι.

Κατά την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν τα κάτωθι θέματα:

  • Απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου έως 31.12.12
  • Προϋπολογισμός του 2013
  • Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Διάφορα άλλα θέματα.

Στην συνεδρίαση αυτή παρευρέθηκε για πρώτη φορά ο κ. Δημήτρης Νταλής εκ μέρους του ξενοδοχείου AMANZOE (Aman Resort), καθώς και ο κ. Κώστας Γούτος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Costa Perla.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης παρευρέθηκε επίσημα προσκεκλημένος ο δήμαρχος Ερμιονίδος κ. Δημήτρης Καμιζής, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για την αλλαγή του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής, αφού κάθε χρόνο ο εισαγόμενος τουρισμός  μειώνεται, και την αναγκαιότητα να καταστεί η περιοχή ένα προάστιο υψηλών προδιαγραφών. Για την ανάπτυξη του παραθεριστικού τομέα ανέλυσε στη συνέχεια τις αναγκαίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Σύμφωνα με την Ένωση, η ανάπτυξη του Aman Resort και του Nikki Beach, καθώς και η πρόσφατη συμφωνία ανάληψης management του Hydra Beach από την εταιρεία Barcelo τοποθετούν το Πόρτο Χέλι στο διεθνή χάρτη των “elite” προορισμών.

Από όλα τα μέλη τονίστηκε η αναγκαιότητα της ανάπτυξης έργων υποδομής της περιοχής, όπως η βελτίωση του οδικού άξονα, η αδειοδότηση της μαρίνας, η πολιτική χρήση του αεροδρομίου της Τρίπολης και άλλα μικρότερα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παραθεριστικού τομέα.

Η Γενική Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα τα πεπραγμένα του Δ. Σ., τις δαπάνες της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου και ενέκρινε επίσης τον προϋπολογισμό του 2013. Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  ως ακολούθως:
1. Στέφανος Στεφάνου, πρόεδρος
2. Μιχάλης Τριγκάκης, αντιπρόεδρος
3. Γεώργιος Βλάχος, γραμματέας
4. Δημήτρης Κολοκύθας, ταμίας
5. Τάκης Καλογερόπουλος, μέλος

Όλα τα μέλη ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η θητεία του οποίου ορίζεται από το καταστατικό του Συλλόγου για τρία έτη έως τις 31/12/2015.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024