Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΆλλες τρεις πηγές αναγνωρίζονται ως ιαματικές
Ιαματικός τουρισμός

Άλλες τρεις πηγές αναγνωρίζονται ως ιαματικές

Οι πηγές στη Λίμνη Βουλιαγμένης (Ν. Αττικής), στα Καμένα Βούρλα (Δήμος Αγ. Κωνσταντίνου-Μώλου) και στις Κληνίδες (Ν. Καβάλας) είναι οι τρείς νέες πηγές που αναγνωρίστηκαν από την Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων.

Τρείς νέες ιαματικές πηγές της χώρας αναγνωρίστηκαν από την Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων. Πρόκειται για τις πηγές: Λίμνης Βουλιαγμένης (Ν. Αττικής), Καμένων Βούρλων (Δήμος Αγ. Κωνσταντίνου-Μώλου) και Κληνίδες (Ν. Καβάλας)

Στόχος του Υπουργείου Τουρισμού είναι να συνεχιστεί με σταθερό ρυθμό η αναγνώριση πηγών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για όλη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Επιτροπή έχει ήδη αναγνωρίσει τις ιαματικές πηγές: Λουτράκι- Πόζαρ (Αριδαία), Σουρωτή (Θεσσαλονίκη), Κάνιστρα (Κασσάνδρα, Χαλκιδική), Καλλιθέα (Ρόδος), Λουτράκι – Περαχώρα (Κόρινθος), Θέρμη (Θεσσαλονίκης) και Παρενέστη (Δράμας), Γιάλτρα Αιδηψού και “Χανόπουλος” που βρίσκεται στο νομό Άρτας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024