Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑλληλέγγυος στα μέλη του ο Σ.Ε.Ο.Ε.Σ.

Αλληλέγγυος στα μέλη του ο Σ.Ε.Ο.Ε.Σ.

Με τις δικαστικές διενέξεις μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων – Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. για τη βλάβη και τις ζημιές που υπέστησαν,από την υπόθεση της στατικής ανεπάρκειας του Εκθεσιακού Κέντρου […]

Με τις δικαστικές διενέξεις μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Οργανωτών Εκθέσεων & Συνεδρίων – Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. για τη βλάβη και τις ζημιές που υπέστησαν,<...>από την υπόθεση της στατικής ανεπάρκειας του Εκθεσιακού Κέντρου του Ο.Λ.Π., ασχολήθηκαν σε πρόσφατη συνεδρίαση τους τα μέλη του Δ.Σ.

Αξιολογώντας δε τα στοιχεία που ετέθησαν υπόψη τους, αποφάσισαν ομόφωνα να ανατεθεί σε έγκριτους νομικούς, η διερεύνηση της ευθύνης και της νομιμότητας των ενεργειών των υπευθύνων του Ο.Λ.Π. ήτοι:


  1. Για το διασυρμό της αξιοπιστίας διεθνών εκθέσεων, τη βλάβη και τις οικονομικές ζημίες που υπέστησαν οι οργανωτές τους.
  2. Για την παρακράτηση των εγγυητικών επιστολών ως και την έκδοση παραστατικών για την είσπραξη των μισθωμάτων που αναλογούν εφ` όσον πραγματοποιούντο οι εκθέσεις στον Ο.Λ.Π.
  3. Για την επαναλειτουργία του εκθεσιακού κέντρου και τη μίσθωση μη εγκεκριμένων χώρων.

  4. οL>
    Τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. πήραν την ως άνω απόφαση, διότι θεωρούν ότι τα μέλη του που επλήγησαν από την αιφνίδια διακοπή λειτουργίας του Ο.Λ.Π., πέραν της ζημίας που υπέστησαν, επιπλέον διώκονται άδικα.

    Όπως μάλιστα αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σ.Ε.Ο.Ε.Σ. οι όποιες ενέργειες και οι όποιες εξελίξεις, θα οφείλονται στις επιλογές των νομικών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024