Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΑμερικανικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων γκολφ στην Ελλάδα
Επαφές Γ. Νικητιάδη στις ΗΠΑ

Αμερικανικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων γκολφ στην Ελλάδα

Έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων γκολφ στην Ελλάδα διαπιστώθηκε στις επαφές και τις συνομιλίες που είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης, κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη και την Φλόριντα στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για την προώθηση…

Έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων γκολφ στην Ελλάδα διαπιστώθηκε στις επαφές και τις συνομιλίες που είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης<…>, κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη και την Φλόριντα στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Επιχειρηματίες εκδήλωσαν την πρόθεσή τους για τον συγκεκριμένο τομέα και ο υφυπουργός τους διαβεβαίωσε ότι θα τους παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση των σχεδίων τους που συνδέονται άμεσα με τον εμπλουτισμό των προσφερόμενων υπηρεσιών, την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού.

Ο κ. Νικητιάδης επισκέφτηκε το Terpon Springs και την Tampa, όπου σε μεγάλη συγκέντρωση ομογενών αναφέρθηκε στη νέα ταυτότητα του ελληνικού τουρισμού, που όπως είπε, συνδυάζει παράδοση και πολιτισμό, μοναδικές φυσικές ομορφιές με σύγχρονες υποδομές και προσφέρει δυνατότητες για να ζήσουν οι τουρίστες μοναδικές εμπειρίες 52 εβδομάδες τον χρόνο. Επίσης επισήμανε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τη σημασία που έχουν για την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και τόνισε τις ενέργειες που γίνονται από την πολιτεία προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αναφερόμενος ο υφυπουργός στον τομέα της προβολής του ελληνικού τουρισμού, ανακοίνωσε ότι προωθούνται στοχευμένες δράσεις με σκοπό την ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας κάθε περιοχής της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό όπως είπε, θα υλοποιηθούν ειδικά προγράμματα, τα οποία θα είναι εστιασμένα κάθε έτος σε μία διαφορετική γεωγραφική περιοχή και μέσα από εκδηλώσεις και δράσεις θα προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να έρχονται στην Ελλάδα όλο το χρόνο. Προτεραιότητα αυτών των προγραμμάτων είναι οι μεγάλες αγορές της Αμερικής, Κίνας και της Ρωσίας, ενώ στον σχεδιασμό προβλέπονται και πολλές ακόμα σημαντικές τουριστικές αγορές.

Σήμερα ο κ. Νικητιάδης βρίσκεται στο Μαϊάμι, όπου είναι βασικός ομιλητής στο μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο για τις κρουαζιέρες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024