Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάγκη αναζωογονήσεως έχει η τουριστική δραστηριότητα στη νησιωτική Ελλάδα

Ανάγκη αναζωογονήσεως έχει η τουριστική δραστηριότητα στη νησιωτική Ελλάδα

Την άποψη ότι η τουριστική δραστηριότητα στη νησιωτική Ελλάδα έχει ανάγκη αναζωογονήσεως τόνισε ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, στην πρώτη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. […]

Την άποψη ότι η τουριστική δραστηριότητα στη νησιωτική Ελλάδα έχει ανάγκη αναζωογονήσεως τόνισε ο υπουργός<…> Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, στην πρώτη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Λέσβου, μέλη της οποίας του παρουσίασαν τα ζητήματα που απασχολούν τον τουρισμό και ειδικώς τα ξενοδοχεία.

Ο κ. Α. Παυλίδης επανέλαβε προς τους συνομιλητές του την απόφαση του προέδρου της Κυβέρνησης κ. Κ. Καραμανλή να αντιμετωπισθεί ο τουρισμός με νέα αντίληψη και να επιδιωχθεί τόσο η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος όσο και η προβολή του. Ιδιαίτερα ο κ. Α. Παυλίδης τόνισε ότι και προσωπική του άποψη είναι πως η τουριστική δραστηριότητα στη νησιωτική Ελλάδα έχει ανάγκη αναζωογονήσεως και προς τούτο είναι απαραίτητο να επανεξετασθούν σε συνεργασία με το νεοσυσταθέν, Υπουργείο Τουρισμού, οι μέχρι σήμερα πρακτικές.

Διαβεβαίωση επίσης ότι προς την κατεύθυνση αυτή θα κινηθεί και το Υπουργείο Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής συνεργαζόμενο με όλους τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων όπως π.χ. ενοικιαζόμενα δωμάτια και τουριστικά γραφεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024