Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνάγκη δημιουργίας σύγχρονων τουριστικών υποδομών στον Πειραιά
Συνάντηση της Ολγας Κεφαλογιάννη με το δήμαρχο Πειραιά

Ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων τουριστικών υποδομών στον Πειραιά

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε, προχθές το μεσημέρι, με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και τη μετεξέλιξή του…

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε, προχθές το μεσημέρι<…>, με το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και τη μετεξέλιξή του σε διεθνή πόλο έλξης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της κρουαζιέρας, των πρωτοβουλιών που πρέπει να αναληφθούν για την ανάπτυξη της, αλλά και των προβλημάτων που προκύπτουν από την ατελή άρση του καμποτάζ.

Παράλληλα, συζητήθηκε και το μείζον θέμα του συνεδριακού τουρισμού και επισημάνθηκε η απουσία πολιτικής βούλησης από πλευράς της Κυβέρνησης για την ανάπτυξή του. Και οι δύο πλευρές, συμφώνησαν στην ανάγκη δημιουργίας σύγχρονων υποδομών στον Πειραιά, οι οποίες θα μπορέσουν να υποστηρίξουν και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024