Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί`Ανοιγμα στις Σκανδιναβικές χώρες επιχειρεί ο Νομός Καβάλας

`Ανοιγμα στις Σκανδιναβικές χώρες επιχειρεί ο Νομός Καβάλας

Μετά την επιτυχή προβολή και παρουσίαση περιοχών της Καβάλας και της Θάσου τον περασμένο Φεβρουάριο στη Στοκχόλμη, η προβολή της περιοχής συνεχίστηκε και τον Απρίλιο στο Μάλμοε της Σουηδίας και […]

Μετά την επιτυχή προβολή και παρουσίαση περιοχών της Καβάλας και της Θάσου τον περασμένο Φεβρουάριο στη Στοκχόλμη,<...> η προβολή της περιοχής συνεχίστηκε και τον Απρίλιο στο Μάλμοε της Σουηδίας και στη Κοπεγχάγη της Δανίας, με απώτερο στόχο την προσέλκυση τουριστών.

Οι εκδηλώσεις αυτές είχαν σκοπό τη γνωριμία στους Σουηδούς και Δανούς, τόπων και πόλεων της Ελλάδας, που διαθέτουν ιστορικό και πολιτισμικό παρελθόν, παρόν και μέλλον, καθώς επίσης και μοναδικές τουριστικές δυνατότητες, όπως η Καβάλα και η Θάσος. Η παρουσία του Νομού Καβάλας, με επικεφαλή της αποστολής τον Νομάρχη, κ. Θεόδωρο Καλλιοντζή, στις πόλεις αυτές της Σκανδιναβίας, προκάλεσαν το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και πολύ περισσότερο των ΜΜΕ, αφού η Δανική Κρατική τηλεόραση κάλυψε διεξοδικά αυτές τις εκδηλώσεις, που γίνονται με πρωτοβουλία των Ομογενειακών Οργανώσεων.

Αυτό το δυναμικό `άνοιγμα` του Νομού Καβάλας στην τουριστική αγορά της Σκανδιναβίας αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία, μετά τις συναντήσεις που πραγματοποίησε η αποστολή της Καβάλας με τους τουριστικούς πράκτορες της περιοχής Μάλμοε, οι οποίοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις δυνατότητες, που προσφέρονται, προκειμένου να διακινήσουν από την νέα τουριστική περίοδο χιλιάδες τουρίστες από την Σκανδιναβία σε αυτήν την ακριτική περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας.

Ενώ παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη έτοιμη πρόταση Ομογενών και Σουηδών επιχειρηματιών για μεγάλη τουριστική επένδυση στη Θάσο, ένα γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα άλλων διαστάσεων ανάπτυξης των περιοχών του Νομού Καβάλας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024