Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑντιπροσωπεία του ΥΠΤΑΝ στη Δαμασκό
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Αντιπροσωπεία του ΥΠΤΑΝ στη Δαμασκό

Η αντιπροσωπεία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια Τουριστικής Προβολής κα Βιτάλη Εσθήρ, επισκέφθηκε την Δαμασκό, στα πλαίσια των προγραμμάτων παροχής Αναπτυξιακής Βοήθειας που υλοποιεί η χώρα […]

Η αντιπροσωπεία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με επικεφαλής την Γενική Διευθύντρια Τουριστικής Προβολής κα Βιτάλη Εσθήρ, επισκέφθηκε την Δαμασκό, στα πλαίσια των προγραμμάτων παροχής Αναπτυξιακής Βοήθειας που υλοποιεί η χώρα μας<...>σε αναπτυσσόμενες χώρες από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου 2007. Από ελληνικής πλευράς συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Τ.Ε.Κ), κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης και η κα Μαρία Οικονόμου, στέλεχος της Διεύθυνσης Διεθνών σχέσεων του ΥΠΤΑΝ.

Σκοπός της ανωτέρω επίσκεψης ήταν η προετοιμασία των δράσεων για την υλοποίηση προγράμματος παροχής τεχνογνωσίας σε εμπειρογνώμονες του Υπουργείου Τουρισμού της Συρίας, το οποίο έχει προγραμματισθεί να γίνει στην Αθήνα από 5-12 Νοεμβρίου 2007.

Η ελληνική αποστολή συναντήθηκε με τον Σύριο Υπουργό Τουρισμού και με επικεφαλής των Διευθύνσεων του Υπουργείου Τουρισμού της χώρας και ενημέρωσε τους Σύριους ομολόγους σε θέματα τουριστικής πολιτικής, επενδύσεων, τουριστικής προβολής και εκπαίδευσης, ενώ τονίστηκε και στις δύο πλευρές η σημασία της συνεργασίας των δύο χωρών στον Τουριστικό τομέα, ιδιαίτερα σε θέματα παροχής τεχνογνωσίας και εκπαίδευσης, υπενθυμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τους δύο λαούς και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024