Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑντίθετη η Ε.Ν.Α.Ε. στο τουριστικό νομοσχέδιο

Αντίθετη η Ε.Ν.Α.Ε. στο τουριστικό νομοσχέδιο

Την αντίθεση της με τις διατάξεις του Σχεδίου Νόμου “Αρμοδιότητες του Υπουργείου Τουρισμού και θέματα Τουρισμού” εξέφρασε η πρόεδρος της Ε.Ν.Α.Ε Φώφη Γεννηματά

Την αντίθεση της με τις διατάξεις του Σχεδίου Νόμου “Αρμοδιότητες του Υπουργείου Τουρισμού και θέματα Τουρισμού” εξέφρασε η<...> πρόεδρος της Ε.Ν.Α.Ε Φώφη Γεννηματά.

Σε υπόμνημα που κατέθεσε προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κ. Γ. Καλαντζή, η πρόεδρος της Ε.Ν.Α.Ε τονίζει ότι το σχέδιο νόμου εκφράζει μια νεοσυγκεντρωτική αντίληψη, καθώς αφαιρούνται, όπως εκτιμά, και οι ελάχιστοι πόροι που είχαν στη διάθεση τους οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις για την ανάπτυξη του Τουρισμού.

Επίσης η κ. Γεννηματά ισχυρίζεται ότι παρέχεται η δυνατότητα στον υπουργό Τουρισμού να αποδυναμώσει πλήρως τις υπηρεσίες των ΟΤΑ πρώτου και δευτέρου βαθμού, με τις κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων μετατάξεις, χωρίς καν να απαιτείται ούτε απλή ενημέρωση των Νομαρχών και Δημάρχων.

“Η αντιμετώπιση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις διακηρυγμένες απόψεις της Κυβέρνησης για σεβασμό της αυτοτέλειας της Αυτοδιοίκησης” σημειώνει η κ. Γεννηματά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024