Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπό 22 έως 24 Σεπτεμβρίου οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Με ένα πέρασμα στην ιστορία της διατροφής θα εορταστούν φέτος για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάςαπό 22 έως 24 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν […]

Με ένα πέρασμα στην ιστορία της διατροφής θα εορταστούν φέτος για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς<...>από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις (εκθέσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, παραστάσεις, γευστικά δρώμενα), σε 34 σημεία της χώρας, ενώ 14 σχολεία θα διαπραγματευτούν το θέμα εορτασμού, που φέρει το τίτλο ‘Ο Πολιτισμός στο τραπέζι. Ποικίλες προσεγγίσεις της ιστορίας της διατροφής’.

Εθνικός συντονιστής του προγράμματος είναι το Τμήμα Δημοσίων Αρχαιολογικών Μουσείων και Συλλογών της Διεύθυνσης Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Η Διεύθυνση θα συμμετάσχει στον εορτασμό με εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει σχεδιάσει το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας, τα οποία θα παρουσιαστούν σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης: στην Αρχαία Αγορά και το Μουσείο Στοάς Αττάλου, στον πολυχώρο «Αθηναΐς» και τη Μονή Καισαριανής.

Σημειώνεται ότι το Τμήμα Δημοσίων Αρχαιολογικών Μουσείων και Συλλογών ως εθνικός φορέας συντονισμού έχει αναλάβει την προβολή των εκδηλώσεων και την έκδοση του γενικού προγράμματος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024