Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπό σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Διακοπές και Εθελοντισμός”
Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

Από σήμερα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Διακοπές και Εθελοντισμός”

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προσφέρει για μία ακόμη χρονιά μια σημαντική ευκαιρία εθελοντισμού σε νέους και νέες της χώρας, στο πλαίσιο του προγράμματος […]

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προσφέρει για μία ακόμη χρονιά μια σημαντική ευκαιρία εθελοντισμού σε νέους και νέες της χώρας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Διακοπές και Εθελοντισμός». Η κατάθεση<...>αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 19 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τις 30 Μαΐου.

Μάλιστα, φέτος, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς επεκτείνει τη συνεργασία της και με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ). Η πρώτη κοινή δράση για το 2008 αφορά στην εθελοντική απασχόληση 80 νέων (40 τον Ιούλιο και 40 τον Αύγουστο) σε 40 Γραφεία Πληροφόρησης του ΕΟΤ. Στόχος της συνεργασίας είναι οι νέοι και οι νέες να προσφέρουν στην προβολή της δημόσιας εικόνας της χώρας μας και να αποκτήσουν εμπειρίες, που θα ωφελήσουν τόσο τους ίδιους όσο και τις τοπικές κοινωνίες.

Τα δύο αυτά κοινά προγράμματα θα υλοποιηθούν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και παρέχουν στους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία διαφορετική εμπειρία κοινωνικής συμμετοχής, τους κάνει κοινωνούς μιας εργασιακής εμπειρίας, που εξυπηρετεί και ωφελεί το κοινωνικό σύνολο.

Πληροφορίες για την κατάθεση αιτήσεων, τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τον τρόπο κάλυψης των θέσεων μπορείτε να βρείτε στο www.neagenia.gr.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024