Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAtlas Jet: Πτήσεις τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο και Σαντορίνη

Atlas Jet: Πτήσεις τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο και Σαντορίνη

Πτήσεις τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο και Σαντορίνη ξεκινά από τις 15 Ιουνίου η τουρκική Atlas Jet. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Bombadier CRJ700 εβδομήντα θέσεων δύο φορές […]

Πτήσεις τσάρτερ από την Κωνσταντινούπολη προς Μύκονο και Σαντορίνη ξεκινά από τις 15 Ιουνίου η τουρκική Atlas Jet<...>. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Bombadier CRJ700 εβδομήντα θέσεων δύο φορές της εβδομάδας (Πέμπτη και Κυριακή) μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Atlas Jet Τουντζάι Ντογάνερ η εταιρία θα παρέχει πακέτα διακοπών μιας εβδομάδας στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη με τιμές που αρχίζουν από 499 ευρώ ενώ η τιμή των εισιτηρίων για πτήσεις που πραγματοποιούνται μέσα στην εβδομάδα θα είναι 150 ευρώ και τις Κυριακές 250 ευρώ.

Ο κ Ντογάνερ επισήμανε ότι βάσει ελληνοτουρκικής συμφωνίας που είχε υπογραφεί το 1947 παρεχόταν μόνο στην Ολυμπιακή και στις Τουρκικές Αερογραμμές η δυνατότητα να εκτελούν πτήσεις από την Τουρκία προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αντίστροφα. Η Atlas Jet έθεσε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αίτημα για πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά και όπως ανέφερε ο κ Ντογάνερ το αίτημα εξετάστηκε σε σύσκεψη αρμοδίων των υπουργείων Εξωτερικών των δύο χωρών και τελικά αποφασίστηκε να δοθεί η άδεια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024