Τελευταία νέα
HomeΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυξημένες οι κρατήσεις πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελούντα και τον `Αγιο Νικόλαο της Κρήτης

Αυξημένες οι κρατήσεις πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελούντα και τον `Αγιο Νικόλαο της Κρήτης

Σημαντικά αυξημένες εμφανίζονται οι φετινές κρατήσεις τουριστών σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελούντας και του Αγίου Νικολάου της Κρήτης,όπως μαρτυρούν ξενοδόχοι των περιοχών, που κάνουν λόγο για αύξηση, σε σχέση με […]

Σημαντικά αυξημένες εμφανίζονται οι φετινές κρατήσεις τουριστών σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ελούντας και του Αγίου Νικολάου της Κρήτης,<...>όπως μαρτυρούν ξενοδόχοι των περιοχών, που κάνουν λόγο για αύξηση, σε σχέση με πέρσι, της τάξης του 15%.

Οι περισσότερες κρατήσεις έχουν πραγματοποιηθεί από την αγορά της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Ρωσίας, ενώ αρκετοί είναι και οι συμπατριώτες μας, που έχουν επιλέξει για διακοπές τους την όμορφη Κρήτη. Ωστόσο, πολλοί τουριστικοί παράγοντες του νησιού αποδίδουν την αύξηση αυτή στην εξάπλωση της γρίπης των πτηνών και στον ισλαμικό φανατισμό, που έχουν `στιγματίσει` τουριστικά αρκετούς προορισμούς διακοπών, μερικών μάλιστα ανταγωνιστικών της Ελλάδας, όπως την Τουρκία, την Αίγυπτο, κ.ά..

Οι τιμές και η ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα αναμένεται και φέτος να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ροής του εγχώριου τουρισμού, ενώ αυτό που απουσιάζει από τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Κρήτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας `Κρήτη TV`, είναι το ρευστό χρήμα προκειμένου να γίνουν νέες επενδύσεις. Η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και οι προηγούμενες από αυτήν αρνητικές τουριστικές περίοδοι δημιούργησαν οικονομική δυσπραγία στους μικρομεσαίους τουριστικούς επιχειρηματίες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022