Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΧατζηδάκης: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών

Χατζηδάκης: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Με αφορμή τη διαστρέβλωση που επιχειρείται σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε για την Ολυμπιακή, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης σε δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή επεσήμανε: […]

Με αφορμή τη διαστρέβλωση που επιχειρείται σχετικά με την τροπολογία που κατατέθηκε για την Ολυμπιακή, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης σε δηλώσεις του την περασμένη Παρασκευή επεσήμανε: «Μάταια<...>επιχειρείται από ορισμένους κύκλους να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι εργαζόμενοι της Ολυμπιακής δεν θα έχουν την οφειλόμενη από την Πολιτεία κοινωνική στήριξη. Τα μέτρα για την στήριξή τους έχουν ανακοινωθεί, άλλωστε, από εμένα προσωπικά πριν από μία εβδομάδα και είναι αναρτημένα για όσους αμφιβάλλουν στην ιστοσελίδα του ΥΜΕ.

Το κόστος τους πλησιάζει το 1,2 δισ. ευρώ. Είχα σημειώσει μάλιστα, από την ημέρα της παρουσίασης των μέτρων, ότι μετά από διάλογο με τους εργαζόμενους μπορεί να υπάρξουν οριακές βελτιώσεις. Για τον λόγο αυτό έστειλα σχετική γραπτή πρόσκληση στα σωματεία για διάλογο.

Εν πάση περιπτώσει, μετά την έγκριση της σχετικής τροπολογία από την Βουλή τα μέτρα αυτά θα επισημοποιούν σε δύο εβδομάδες από σήμερα. Η τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή προφανώς αναφέρει το αυτονόητο: ότι δηλαδή το πακέτο αυτό δεν θα πληρωθεί από την εταιρία, που άλλωστε δεν έχει τα χρήματα να το κάνει, αλλά από το Ελληνικό Δημόσιο.

Όσοι επενδύουν στην δημιουργία κατάφωρα πλαστών εντυπώσεων πρέπει να γνωρίζουν ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024