Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΔιαδίδεται το φεστιβάλ της Σύμης

Διαδίδεται το φεστιβάλ της Σύμης

Μεγάλη απήχηση θα έχει και φέτος το φεστιβάλ της Σύμης αφού θα συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες και οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε πολλά νησιά και σε πόλεις του εξωτερικού. Ύστερα από […]

Μεγάλη απήχηση θα έχει και φέτος το φεστιβάλ της Σύμη<.>ς αφού θα συμμετέχουν γνωστοί<...> καλλιτέχνες και οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε πολλά νησιά και σε πόλεις του εξωτερικού.
Ύστερα από συμφωνία που υπέγραψαν τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου κ. Απόστολος Κακλαμάνης, και ο Ιταλός ομόλογος του κ. Λουτσιάνο Βιολάντε η εκδήλωση της πρεμιέρας του φεστιβάλ της Σύμης συνδιοργανώνεται από τα δύο κοινοβούλια.
Το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει περισσότερες από 115 εκδηλώσεις και απλώνεται από τη Σύμη, στη Χάλκη, στην Αστυπάλαια, στη Νίσυρο, στην Τήλο, στην Κάσο, στην Κάρπαθο, στην Αθήνα, στη Ρόδο, στην Φλωρεντία, και στο Φράιμπουργκ.
Το φεστιβάλ θα κλείσει στη Σύμη με το διήμερο συμπόσιο στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου που θα έχει θέμα 'από τη Δημογεροντία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024