Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔημόσια και ενιαία Ολυμπιακή ζητάει το Π.Α.ΜΕ.
Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο

Δημόσια και ενιαία Ολυμπιακή ζητάει το Π.Α.ΜΕ.

Στην υλοποίηση αντιλαϊκής πολιτικής, αναφορικά με το θέμα της Ολυμπιακής, προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η Κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως υποστηρίζει το Πανεργατικό Αγωνιστικο Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.), με αφορμή τη συζήτησητου υπουργού […]

Στην υλοποίηση αντιλαϊκής πολιτικής, αναφορικά με το θέμα της Ολυμπιακής, προχωράει με γρήγορους ρυθμούς η Κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως υποστηρίζει το Πανεργατικό Αγωνιστικο Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.), με αφορμή τη συζήτηση<...>του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κώστα Χατζηδάκη με το Δ.Σ. της ΟΣΠΑ.

“Η Ολυμπιακή Αεροπορία όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών στην συνάντηση με την ΟΣΠΑ και τα σωματεία θα ιδιωτικοποιηθεί αφού απαλλαγεί από τα χρέη. Επικαλέστηκε τον διάλογο για να προχωρήσει αυτή η πολιτική με συναίνεση των εργαζομένων. Απευθύνεται σε πρόθυμους όπως φάνηκε από την συζήτηση και την στάση του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Ο πρόεδρος της ΟΣΠΑ για την έξωθεν καλή μαρτυρία από την μία δήλωσε ότι είναι κατά της ιδιωτικοποίησης και από την άλλη ζήτησε εάν ιδιωτικοποιηθεί αυτό να γίνει με τους καλύτερους όρους” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Π.Α.ΜΕ., καλώντας τους εργαζομένους στην Ολυμπιακή:


  • Να μην δείξουν καμία εμπιστοσύνη στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Κανένας «κοινωνικός διάλογος».
  • Να πάρουν τώρα την υπόθεση στα χέρια τους, οργανώνοντας οι ίδιοι την πάλη και μέσα από επιτροπές αγώνα.
  • Να οργανώσουν την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. αλλά και του ΠΑΣΟΚ που υλοποίησε σαν κυβέρνηση και υποστηρίζει σαν αντιπολίτευση.
  • Να διεκδικήσουν Δημόσια και ενιαία «Ολυμπιακή», ενταγμένη σε έναν δημόσιο φορέα αερομεταφορών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024